x

NE IZDAJE KRALJ SVOJU KRALJICU: Pjesma ovog Bosanca je raspametila sve zaljubljene parove!

Svi zaljubljeni parovi su se raspametili kada su poslušali pjesmu Bosanca koji hara dijasporom. Pjesma ``Kraljica`` Mekija Ikanovića je oduševila posebno mušku populaciju koji ovu pjesmu posvećuju svojim ljepšim polovinama. Inače, Meki Ikanović iz Tuzle je stekao veliku popularnost posebno na svadbenim feštama gdje vrlo često nastupa, ali i uz pjesmu „Dovodim ti majko mladu“. Zahvaljujući toj numeri postao je jedan od najtraženijih pjevača baš na takvim feštama, ali i za nastupe u klubovima, restoranima, a sada je oduševio ``Kraljicom``. 

Naime, ovih dana Meki je objavio novu pjesmu pod nazivom „Kraljica“. Prve reakcije su više nego pozitivne, zadovoljno priča Ikanović, a od publike i kolega posljednjih dana sve češće čuje kako je „ubo“ veliki hit.

 

- Nova pjesma osvaja na prvo slušanje i sve su prilike da će to biti još jedan iskorak u mojoj  pjevačkoj karijeri. Pjesma je rađena u WS produkciji Kenana Fejzića Ćine. Pored njega zahvalan sam i  ostalim saradnicima: Džemi Smajloviću, Grand Edi, Dženanu Šabiću, Armanu Fejziću , kao i Mensuri Bajraktarević – priča Ikanović ostavljajući publici da donese posljednji sud o njegovoj ``Kraljici``.

 

Ovog sve talentovanog Bosanca možete pratiti i putem njegove Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/Meki.Ikanovic.Official/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.