x

NE PROPUSTITE: Sa Relax Toursom do Gardalanda za SAMO 279 KM, a i to nije sve!

Jedna od najvećih turističkih agencija u BiH, Relax Tours je spremila bogatu ponudu putovanja povodom Praznika rada, 01. maja sa nevjerovatnim cijenama i popustima, stoga ne propustite priliku da do 30. marta - do kada traju rane rezervacije obezbijedite svoje mjesto u Gardaland za samo 279 KM. I to nije sve - jer su tu i ponude za druge turističke destinacije, kao što su naprimjer Milano (345 KM - 5 dana) ili Minhen+Salzburg/Bavarski dvorci (399 KM - 5 dana).

Relax Tours Travel Agency

Zelenih beretki 22, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina

Telefon: 033 263-330, Viber: 063 771-442

Zahvaljujući agenciji Relax Tours posjetite neke od najpoželjnijih turističkih destinacija u Evropi. Napokon možete ostvariti svoje snove, jer je Relax Tours povodom 01. maja spremio specijalne ponude - nikada primaljivije i naravno sa najvećim popustom do sada.

 

Definitivno jedna od najboljih prilika za porodičnu posjetu Gardalandu i kada je vrijeme da se zabavite sa svojim mališanima jeste za vrijeme Praznika rada, kada je cijena putovanja samo 279 KM (4 dana - 2 noćenja). Najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Evrope čeka na vas, a i ne čudi što je omiljeno odredište za porodični odmor turistima iz cijele Evrope i svijeta. Čim uđete kroz glavna vrata Gardaland-a, sve brige, problemi, općenito cijeli svoj dotadašnji život ostavljate ispred tih vrata, a više o planu putovanja sa Relax Tours na ovo mjesto pogledajte na linku: 
http://relaxtours.com/page.php?id=571

 

Druga top destinacija za 01. maj jeste grad pun tajni i iznenađenja, sinonim elegancije, stila i ljepote - Milano. Po cijeni od 345 KM (5 dana - tri noćenja) zavirite u najbogatiji grad Italije.  Milano je grad u kome možete naučiti o Italiji više nego u bilo kom drugom dijelu zemlje, a pružiće Vam više iznenađenja čak i od vječnog grada, Venecije ili Firence. Grad je stvoren od krajnosti: navike i raznovrsnosti, bogatstva i siromaštva... Izuzetno elegantna arhitektura, fantastični balkoni, krovovi i fasade ukazaće se svima koji uspiju da odole gledanju u šarene milanske izloge. Više o planu putovanja sa Relax Tours na ovu destinaciju pogledajte na linku: 
http://relaxtours.com/page.php?id=565

 

I treća top ponuda koju izdvajamo za obilazak i uživanje u Prazniku rada jeste posjeta Minhenu+Salzburg, te nevjerovatnim Bavarskim dvorcima (5 dana - tri noćenja - 399 KM). U bajkovitom okruženju njemačkih Alpi, sa zanimljivim i neobičnim unutrašnjim prostorijama poput sale pjevača, prijestolne dvorane, spavaće sobe Ludwiga II., itd. Posjet ovom dvorcu upečatljiv je doživljaj! Dvorac Hohenschwangau, porodično sjedište u doba Ludwigovog oca Maksimilijana II. privlači unutrašnjim prostorijama: velikom viteškom dvoranom, orijentalnom sobom i muzičkom sobom Ludwiga II. Više o planu putovanja za ovu destinaciju saznajte na: 
http://relaxtours.com/page.php?id=566

 

Relax Tours ima zanimljiv program putovanja za Praznik rada i na sljedeće destinacije: Kina, Dubai, Istanbul, Kapadokija, Moskva, a što možete saznati putem linka: 
http://relaxtours.com/page.php?id=487

 

Posjetite Relax Tours i na njihovoj Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/RelaxtoursBH/?fref=ts

 

Kontakt brojevi:

 

Poslovnica Sarajevo I

Terezije bb
Tel: +387 33 270 060
Fax: +387 33 270 061

 

Poslovnica Sarajevo II

Zelenih Beretki 22
Tel: +387 33 263 330
Fax: +387 33 263 331

 

Direkcija

Alekse Šantića 5
Tel: +387 33 263 190
Fax: +387 33 551 400

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.