x

NEUTJEŠNA MAJKA: Marijana se ubila zbog neuzvraćene ljubavi!

Petnaestogodišnja Marijana Golubović iz sela Zlot kod Bora izvršila je samoubistvo vjerovatno zbog neuzvraćene ljubavi, kaže za „Alo!” Milena Golubović (31), njena majka. Majka djevojčice kaže da je saznala da je njena kćerka imala simpatiju u jednom selu kod Boljevca, sa kojom se posvađala prije nego što se objesila u dvorištu kuće.

- Jedni su mi rekli da joj je taj mladić bio samo simpatija, a drugi da se sa njim zabavljala. Moj jedanaestogodišnji sin je te večeri čuo njen razgovor sa tim mladićem. Sin mi je rekao i da je Marijana nakon toga otišla u svoju sobu da skine lak sa noktiju. On je otišao kod nje sa desetogodišnjim sinom od druge supruge mog muža, ali im je ona rekla da izađu jer je boli glava. Poslije je izašla i rekla im da ide da naloži peć u kotlarnici - priča Milena, koja je trenutno u selu Podgorac kod svoje majke Hristine.

 

Ona kaže da joj je sin rekao da se Marijana vratila iz kotlarnice i da je bila neko vrijeme sa njima u kući, a onda ih je poljubila i rekla im da opet ide da stavi drva u kotao.

 

- Pošto je dugo nije bilo, dječaci su se zabrinuli. Najprije su lupali o cijevi od radijatora, zvali je na mobilni, a onda krenuli da traže Dadu, kako su zvali Marijanu. Pošto se nije javljala, izašli su u dvorište i našli je obješenu o kuku između ljetnje kuhinje i nove kuće - ispričala nam je Marijanina majka.

 

U selu Podgorac pričaju da su čuli da je policija obavila informativne razgovore sa mladićem sa kojim se Marijana čula i dopisivala.

 

Otac: Kad bih samo mogao da je vratim...

 

Marijanin otac Dragan kaže da nije znao da li je njegova kćerka imala mladića ili simpatiju i ističe da nije bio strog prema njoj.

 

- Mislim da nije imala nikog. Kao roditelj sam morao da znam sa kim se druži i gdje ide jer vidite da se danas svašta dešava. Nismo primjećivali da se čudno ponaša. U njenoj Tehničkoj školi u Boru su mi rekli da ništa neobično nisu primijetili kod nje. Letjela je od sreće kada bi dobila dobru ocjenu. Čak je 3. decembra trebalo da ide na dva rođendana, a ja sam joj rekao da odluči sama gdje će. Međutim, ubila se dva dana prije toga - rekao nam je Marijanin otac Dragan. On kaže da da je Marijana bila vrijedna i da im je pomagala i u poljoprivrednim radovima.

 

- Pregrmjela je moj rastanak sa njenom majkom i ne mogu ni da naslutim zbog čega se ubila. Policija vodi istragu, ali šta mi sad vrijedi. Kad bih samo mogao da je vratim - rekao nam je Dragan i zaplakao.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.