x

NEVJEROVATNO: Bivši ljubavnik Sarajki ugradio čip ``tamo dole`` i sada snima s kim ona ima odnose?!

Milan Galić, jedan od glavnih inspektora u Federalnoj upravi policije (FUP) sačinio je zapisnik o kojem bruji cijeli FUP već duže vrijeme, a novinska agencija Patria došla je u posjed istog. Naime, razgovor je obavljen u prostorijama PU, a obavijesni razgovor s izvjesnom ženom tada je vodio Milan Galić šef Terenskog ureda, a koji je sačinio službenu zabilješku u ovoj nevjerovatnoj priči.

Naime, izvijesna gospođa u razgovoru je kazala da joj je prije nekoliko godina ljubavnik bez njenog znanja i odobrenja ugurao čip u donji dio tijela u predjelu genitalija.

 

– To ona nije vidjela, ali je jednom osjetila kao da ju je nešto pecnulo kada je bila s njim. Čip se sada navodno nalazi negdje oko srca. Po njenim riječima ljubavnik je putem ovog čipa snimao njihove intimne odnose i kako kaže napravio  film koji ona nije nikad vidjela, ali misli da ga je snimao putem čipa i da ga je stavio na Internet. Međutim nije ga našla na Internetu, ali je dobila pristupnu šifru. Međutim, ni preko dobijene šifre nije mogla pristupiti navodnom filmu – stoji u zapisniku.

 

Međutim, kada je autor ovog teksta pomislio da će u nastavku policija kontaktirati psihijatra ili uputiti nesretnu ženu kod doktora, prevario se. U zapisniku naime stoji da je policija uzela pristupnu šifru i pokušala naći navedene snimke.

 

– Šifrom koju je gospođa dala policijskim službenicima ovog Ureda nije se moglo pristupiti niti jednoj Internet adresi – navodi se dalje u službenom zapisniku FUP-a.

 

Na kraju policija zaključuje da obavijesnim razgovorom nisu potvrđene informacije iz anonimne prijave zaprimljene putem krimolovaca.

 

Inače, gospođa je policiji ispričala da sumnja da je njen bivši ljubavnik ove čipove ugradio i drugim ženama, te da na daljinski upravljač može isključiti i uključiti ugrađene čipove.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.