x

NEZAPAMĆENI SKANDAL NA ESTRADI: Pogledajte šta je Dijana Janković uradila Karleuši!

Ovog ljeta pjevačica Dijana Janković zaratila je sa svojom koleginicom Jelenom Karleušom sve zbog, sada već famozne, Versace piksle i vaze.

“Ne znam koji je to poriv da Dotična godinama napada bolje, bogatije i uspješnije (?!) od sebe. O čemu se radi? Boli je moja vaza pa me je nazvala šušom? Ne razumijem. Pa ta ista Dotična je tokom četiri mjeseca braka sa prvim suprugom, kada je jedino i imala para, pričala po medijima o vilama, dijamantima, brilijantima. Nijedna koleginica je nikad zbog toga nije vrijeđala niti nazivala šušom”, stoji u otvorenom pismu Dijane Karleuši.

 

Mnogi su u tvitu koji je toga dana objavila JK prepoznali kome je namijenjen. “Ološu ne moraš da pomeneš ime. Sam se prepozna. Ku*ve koje su do juče pu*ile za 100 eura, a sad trpe matorce za par cipela, pominju moje ime? Hit”, napisala je Jelena i nedugo zatim najavila da će tužiti “dotičnu Dijanu Janković” što je sada i učinila.

 

Dijana je jučer na svom Facebook nalogu objavila fotografiju primjera tužbe uz opis “Sve to samo treba zgaziti!”

 

Zanimljivo je da Dijanin odgovor na Karleušinu tužbu neodoljivo podsjeća na odgovor Jelena Karleuše na tužbu Cece Ražnatović, od prije par godina, s tim što je JK dodala i toalet papir!

(Tracara.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.