x

NOVE MAŠINE I POSEBNE AKCIJE: Osvježeni solarijumi Sun Beauty Light u Importanne i Grand centru Ilidža!

Kada se spomene Sun Beauty Light svi odmah znaju da je u pitanju najbolji solarijum u BiH. I to bez imalo skromnosti, jer su dokaz ovoj činjenici hiljade zadovoljnih korisnika. Praćenje novih trendova kada je u pitanju Sun Beauty Light koji se nalazi u Importanne i Grand centru Ilidža je neizbježno, pa tako obje poslovnice najavljuju novu sezonu s upotpunjavanjem novih savremenih mašina, naravno na veliko zadovoljstvo klijenata.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Sun Beauty Light koji se nalazi u Grand centru (II sprat), te u Importanne centru (I sprat) najavljuje nove sezonu uspješnog poslovanja, a koju će obilježiti renoviranje solarijuma uz dopunu novim mašinama svjetskih poznatih marki. Kao i uvijek, posebne ponude i specijalne akciju su uvijek na snazi, a do daljnjeg traje VELIKA AKCIJA za nokte - 15 KM - nadogradnja noktiju po želji. Kako popularni solarijum važi za najpovoljniji u gradu i dalje, ovakva akcija i ne čudi, a vrijedi spomenuti kako Sun Beauty Light svojim klijentima svako PETO i JEDANAESTO sunčanje nudi GRATIS, a pored toga uz jedanaesto sunčanje dobijaju i kremu za sunčanje - potpuno BESPLATNO.

 

Pored toga, Sun Beauty Light traži radnicu za nadogradnju noktiju, a svi zainteresirani mogu se javiti na Facebook profil: 
https://www.facebook.com/solarijumsunlight.ilidza/?fref=ts

 

Solarijum Sun Beauty Light u Grand Centru na Ilidži, kao i onaj u Importanne Centru idealna su mjesta za sve vas koji želite prekrasan ten, bez bilo kakvih kontraefekata, ali također i za sve one koji žele druge vrhunske tretmane, kao što su: nadogradnja noktiju, manikir, pedikir, depilacije, masaže...

 

Sun Beauty Light najavljuje novu eru poslovanja, potpuno osvježenu, pa je bez sumnje kako će postignuća nadmašiti sve rekorde. Dovoljno je samo spomenuti kako se trend praćenja svjetskih solarijuma nastavlja, a najbolji dokaz tome jeste nova oprema. Brojna iznenađenja od solarijuma Sun Beauty Light su pred nama, a isti obećava opravdati epitet najmodernijeg solarijuma na Balkanu. Komfor, sigurnost, brojne inovacije i odlična tehnologija su i do sada bili pravi put do toga da se postigne savršen ten, te da svim ostalim uslugama budete maksimalno zadovoljni, pa je zagarantovano da će naredni period biti još interesantniji za sve klijente. 

 

Posjetite Sun Beauty Light i uvjerite se zašto je to solarijum kojem svi vjeruju. 


SUN BEAUTY LIGHT
GRAND CENTAR, II sprat
Butmirska cesta 14. Ilidža
Tel.: 060 319 06 71


SUN BEAUTY LIGHT
IMPORTANNE CENTAR, I sprat
Zmaja od Bosne 7.
Tel.: 062 652 926


Radno vrijeme: 
Ponedjeljak - Subota 09:00 - 22:00
Nedjelja - 09:00 - 21:00

 

Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/solarijumsunlight.ilidza/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.