x

NOVI DETALJI MARIJINOG HORORA: Unakazio me za cijeli život!

- Postoje svjedoci koji znaju da me je držao zaključanu, ožiljci koje mi je napravio, pa čak i snimak njegovog mučenja! Pitam se da li bi mogao da sve to tako kaže i gleda me u oči - rekla je za ``Kurir`` Marija Ferizović (21), dan nakon što je njenom nevjenčanom suprugu Ahmetu Marinkoviću (41) počelo suđenje u Drugom osnovnom sudu

Marinković, koji je u septembru prošle godine dva dana u iznajmljenom stanu u Kaluđerici držao zaključanu Ferizovićku i brutalno se iživljavao nad njom, u svoju odbranu je pred sudom rekao da se nesrećna žena sama unakazila i povrijedila.

 

Marija je revoltirana njegovim lažiima otkrila i neke detalje koje je rekla samo policiji.

 

- Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cijev kojom me žigosao... Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha - priča ogorčeno Marija.

 

Ona je dodala da ne nakon priznanja Ahmet počeo da je krvnički udara pesnicama i šutira nogama.

 

- Onda me je ošišao, pa mi je i trepavice isjekao makazama. Potom je uzeo brijač i obrijao mi glavu i obrve. Cigaretom mi je pržio lice i grijao žilet da bi mi ga zalijepio za obraz, grijao je na ringli cijev i žigosao mi čelo uz rieči da se sjetim kad pogledam u ogledalo. U tome je uspio, svakog dana gledam te ožiljke i sjećaju me na mučenje - rekla je Marija.

 

A potom je otkrila stravične detalje mučenja...

 

- Sam zna da me je tjerao da jedem izmet djeteta iz pelene kašikom, a potom i njegov. Tjerao me je da kažem da jedem go*na zato što sam ih već pojela kada sam prevarila muža. Đubre je to snimilo telefonom. Kad je završio s mučenjem, silovao me je, a potom odveo u kupatilo i urinirao po meni. I sad osjećam kako me njegova mokraća pekla po ranama koje mi je prethodno napravio. Nije mi dao da se istuširam, natjerao me je da legnem na pod kao kuč*a - kaže Marija za ``Kurir``.

 

- Rekao je da hoće da me izliječi da se ništa ne vidi i da potom kupi kanap, da me natjera da napišem oproštajno pismo i da se objesim. Zamislio je da to izgleda kao samoubistvo. Sigurna sam da bi to i uradio da nisam smogla snage da ga prijavim policiji - zaključuje Marija.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.