x

NOVI HAOS! Svađa oko CIJENE TIJELA! Miljana odala Macinu TARIFU, ona njoj poručila: Čuvaj svoju BEBU!

U toku prethodne noći Miljana Kulić se žestoko posvađala sa Macom Diskrecijom braneći stav Gordane Džehverović, da je njeno ponašanje prouzrokovano njenim nesretnim djetinjstvom, što je Maci zasmetalo. Bez dlake na jeziku, jedna drugu su ``počastile`` uvredama. 

- Ja sam rekla da sam uvijek imala sažaljenja za tebe, da mi je uvijek bilo žao tebe. Ti da si dobra djevojko, ne bi lagala. Tebe sramota svoje sramote... Ja mogu da potpišem da si ti jedna dromfulja mala, ti si sramota za ženski rod, sramota za Srbiju. Ti imaš ku*vi napolju koliko hoćeš, ja ne gledam ljude po tome. Ja ih isključivo dijelim na dobre i loše. Možeš da budeš najgora ku*vetina, ako si dobar čovjek ja ću se družiti sa tobom - vikala je Miljana.

 

- Pali, pali... - dobacivala je Maca. 

 

- Jako si perfidna, jako si lukava i zla, a zla si vjerovatno zato što vučeš traume iz djetinjstva i onda te traume i frustracije liječiš na drugima - odbrusila joj je Kulićeva.  

 

- Tebe su napunili, a nisu te platili - nije joj dužna ostala Maca. 

 

- Optužuješ Teodoru da je sponzoruša, a svi dobro znamo ko si ti i čime se baviš - oplela je Miljana po Diskreciji.

 

- Čuvaj svoju bebu i čuvaj zdravlje - savjetovala je Maca.

 

Maca je na sve ovo uzvratila istom mjerom, a svađu između njih dvije detaljnije možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta. 

(Srbija Danas)

 

 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.