x

NOVI HIT NA ESTRADI: Svi prevareni momci neće moći prestati slušati ovu pjesmu, Stefan Sretenović PREKUCAO!

Stefan Sretenović uveliko nastupa po klubovima regije i dijaspore, a kako je strpljen uvijek spašen plod svega jeste njegova prva pjesma i spot, a čiju premijeru vam donosi Ekskluziva.ba portal. Svi momci koji su prevareni će posebno gotiviti ovaj potencijalni hit na estradi. 

Vjerovatno su mnogi od vas za Stefana Sretenovića prvi put čuli kada je oduševio regiju coverom za Medenicinu pjesmu ``Čisto da znaš``, nakon čega je nizao i druge zapažene covere. Počeli su stizati i brojni pozivi, pa Stefan već uveliko nastupa po klubovima regije i dijaspore, a kako je strpljen uvijek spašen plod svega jeste njegova prva pjesma i spot, a čiju premijeru vam donosi Ekskluziva.ba portal. 

Svi momci koji su prevareni će posebno gotiviti ovaj potencijalni hit na estradi. Tekst potpisuje Dušan Bačić, dok se za muziku pobrinuo jedan od najpopularnijih grčkih kompozitora Aris Klisouras. Spot je snimak na Kopaoniku i u Beogradu (novootvoreni Hotel Mejdan), a priču je uljepšala i manekenka i inostrani top model Danijela Damjanović. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.