x

NOVOGODIŠNJA AKCIJA MASAŽNOG CENTRA BALANS: Relaksirajte vašu dušu i tijelo i provedite 110 min.po neodoljivoj cijeni od samo 4.5 KM!

Masažni Centar Balans je spremio specijalnu novogodišnju akciju uz člansku karticu Udruženja Balans. Relaksirajte vašu dušu i tijelo uživajući u 110-minutnom tretmanu za samo 4.50 KM, dok je za sve koji žele godišnju članarinu u Udruženju Balans za 2016. godinu obezbijeđena specijalna akcija, pa tako članarina iznosi samo 195.00 KM.

Masažni centar Balans

Luja Pastera 2A

066/110-100, 066/110-120

Udruženje “BALANS” je jedan tim ljudi koji oko sebe okupljaju ljude bilo koje vjere i nacije, koji žele da nauče kako da pomognu sebi i drugima, te tako poboljšavaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Udruženje “BALANS” trenutno ima preko 1000 aktivnih članova koji ih svakodnevno posjećuju i koriste vrhunske usluge. 

 

Masažni Centar Balans  je prije svega jedan centar zdravlja, koji nudi sve vrste masaža, fizikalne terapije i program prirodne medicine. Nalazi se u 300 kvadrata prostora uređenog po evropskim standardima, sa kapacitetom od 300 masaža dnevno. Masažni Centar Balans je poznat po tome što radi jako kvalitetne masaže, (relax, medicinska, sportska...), nudi i usluge Aqua Detox terapije, Hidžame, masaže na termomasažnom krevetu.

 

Udruženje za promovisanje zdravog i izbalansiranog načina života „BALANS“ nudi svojim članovima konsultacije i besplatne savjete sa doktorima i stučnim osobljem u oblasima opšte medicine i alternativne medicine. Pored toga svi članovi imaju mogućnost da urade besplatno analizu svoga tijela i besplatno mjerenje zagađenosti vazduha u prostorima gdje borave. 

 

Ono što je bitno napomenuti jeste ljubaznost osoblja i profesionalizam. Svi uposleni su diplomirani fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom i poručuju da su svi dobrodošli - od 15 do 75 godina bez obzira na naciju i boju. U jednom tretmanu koji MC„Balans“ pruža objedinjenjo je ŠEST metoda tretiranja tijela:

 

1. Kiropraktika
2. Masaža
3. Akupresura
4. Negativni joni
5. Tretmani toplotom od (50 do 70 c)
6. Duge infracrvene zrake - termalni masažeri spajaju orijentalnu medicinu i naučna dostignuća našeg doba kako bi očuvali vaše zdravlje

 

MANUELNA MASAŽA

 
- Rezultat masaže je kretanje svih tjelesnih tečnosti (posebno krvi i limfe). Masaža obezbjeđuje:

- Detoksikaciju tkiva i normalizaciju pritiska

- Otklanja osjećaj bola

- Eliminiše stres

- Efikasno se bori protiv atrofije mišića

- Obnavlja pokretljivost nervnih vlakana

- Poboljšava rad prostate

- Otklanja migrene

- Poboljšava spavanje

- Reguliše metabolizam

- Oslobađa od bolova

- Snižava holesterol

- Poboljšava cirkulaciju

 

Povodom nove nastupajuće godine Udruženje „Balans“ je za Vas pripremilo paket masaža koji uključuje 365 dana uživanja za samo 4.5 KM, po jednom dolasku.

 
- Godišnji paket (195 KM)

 

Plaća se odmah ili po dogovoru sa vlasnicima (gotovinom ili kartično)


DOLAZAK JEDNOM SEDMIČNO = 45 dolazaka

1 dolazak  (110 min) = 4,5 KM

U ponudu ulazi:

1. 1x MASAŽA cijelog tijela od 30 min,

2. 1x TERMOMASAŽNI KREVET – 30 min

3.1x AQUA DETOX – 30 min

4.1x TENS – 15 min

5.1x PILING – 5 min

ISKORISTIVOST 1 GODINA

 

Ako želite život bez bolova u leđima, zglobovima, ramenima, vratu i mišićima - Masažni Centar „Balans“ ima  tretman vrijedan vašeg zdravlja. Posjetite oazu zdravlja i pronađete dašak mira na adresi Luja Pastera 2-a  Sarajevo i kontaktirajte: 


telefon:
066/110-100, 066/110-120,
i 033 766 230; 033 766 231 

 
Facebook stranica: 

https://www.facebook.com/mc.balans.mc?fref=ts

kao i web stranica: 

http://balans.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.