x

Na Ilidži otvoren luksuzno opremljeni klub D Moll u kojem vas očekuju najbolji derneci!

Ilidža je od sinoć bogatija za još jedan klub, koji uistinu pomijera granice svega što smo do sada vidjeli. U ulici Mala Aleja 57. u narednom periodu vas očekuju daleko najbolji derneci, ali i ``bezobrazno`` dobre ponude na koje nećete ostati imuni. Ukoliko ste željni novog vida provoda, novootvoreni klub D Moll je pravo mjesto za vas. O čemu se zapravo radi?

Club D Moll

Mala Aleja 57, 7100 Ilidža

062/576-453

Naime, ove nedjelje, 31. maja na Ilidži je otvoren klub D Moll, kojeg karakteriše luksuzno opremljeni prostor, u kojem će se svi gosti osjećati ugodno. Prostran ambijent urađen je po najnovijim standardima, u cilju da se svaki posjetioc osjeća opušteno. Također, vrijedi spomenuti kako klub D Moll već na samom startu ima fenomenalne ponude i pogodnosti, daleko najpristupačnije za svoje goste, naročito u odnosu na ostale lokale. 

 

Također, kada su u pitanju zabave koje će klub D Moll spremati ono što je sigurno jeste da će to biti nezaboravni derneci, uz sjajne muzičke goste, te i zanimljiv program, koji će zadovoljiti svačiji ukus. Tako je već na samom otvorenju uz muziku uživo vladao pravi lom, a posjetioci su imali samo riječi hvale. Armin Bijedić je sve prisutne podigao na noge, pa je pozitivne energije bilo na sve strane. Nema sumnje kako će klub D Moll pomjeriti kvalitet noćnog života na Ilidži i u Sarajevu, te da će rekordnom brzinom oduševiti sve ljubitelje dobrih provoda.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.