x

Najperverznije žene rođene su u ova tri horoskopska znaka!

Muškarci koji završe s njima pravi su sretnici. Za ove žene zvijezde tvrde kako ih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem te se nikada ne kaju zbog toga.

Ribe

 

Ribe su vrlo emotivni znakovi i ovim ženama se*s predstavlja više od fizičkog iskustva jer ih on hrani i smiruje. Tako će ove žene muškarcu kojeg izaberu,bez problema pokazati svoje pravo lice i dati cijelo svoje srce i tijelo. Ribe također rijetko varaju, ali postoji caka: kako se brzo zapale, tako se brzo i ohlade, no nije rijetkost da ljubavi daju drugu šansu. Ako to uspije, žena u ovom horoskopskom znaku će voljeti kao da je zaljubljena prvi put.

 

Ovan

 

Želite li u potpunosti osvojiti ženu Ovna, morate joj pružiti dovoljno zadovoljstva, ali i ispuniti njezinu egoističnu stranu. U suprotnom, ona neće imati problem odlepršati sa strane te sve to potražiti kod nekog drugog. Drugim riječima, muškarac koji želi ostati pored ove žene mora biti spreman ispratiti njezin divlji životni tempo, gdje se svaki dan živi kao da je posljednji. Takav dojam ostavlja i u sek*u te će ona bez problema pokazati vam kako ste samo njeni.

 

Blizanci

 

Za žene Blizance često možete čuti kako imaju najmanje dva lica i dvije duše, ponajprije zbog njihova divljeg prepuštanja strastima. Ova žena tako voli grubu igru, ali i vođenje ljubavi, razgovor i zabavu. Drugim riječima, ove žene trebaju muškarca koji će ispuniti sve njihove želje, a ako ga ne pronađu, scenarij je sličan kao kod Ovnova - utjehu će potražiti na nekom drugom mjestu.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.