x

Nakon šest filmova: Đenis Hujić po prvi put režirao spot za pjesmu ``Strava i Žasu``! Pogledajte trailer!

Triler za pjesmu ``Strava i Žasu`` u izvedbi SK CREW & AKI je ugledao svjetlost dana, a dok će za potpuno premijeru biti potrebno malo strpljenja. Inače, režiser ovog spota je Đenis Hujić, koji je uradio ideju za spot, snimanje i montažu. Podsjećamo, Đenis je nedavno imao premijeru filma ``Mlad i glup 3`` u Mostaru, a gdje su specijalni gosti bili popularni dvojac sa X Factora Adnan i Tarik.

- ``Dobio sam poziv od ove grupe momaka da uradimo neki projekat na šta sam odmah pristao. Oni su na početku svoje karijere i treba im neko ko će im dati vjetar u leđa. Odlučio sam im pomoći i prihvatiti saradnju, jer znam kako su prvi koraci teški. Spot se još uvijek snima, a izaći će početkom januara. Publika već sada može pogledati triler i šta ih očekuje, željeli smo malo da im zagolicamo maštu. 

 

Pjesma je super i opisuje realnu situaciju u državi i ja sam na najbolji način to prikazao kroz spot kako bi ljudi mogli maksimalno uživati u priči i da im što bolje prenesemo stihove koje slušaju. Nadam se da će sve proći kako treba, ovo je prvi spot kojeg radim u mojoj produkciji i studija kojeg sam otvorio.

 

Ovo su momci koji rade iz ljubavi svoj posao i mnogo se trude da uspiju, ja ću im maksimalno pomoći jer svaki trud će se na kraju isplatiti``, rekao je Đenis Hujić.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.