x

Nastup koji je nasmijao cijeli Balkan: Leon i Stevan Anđelković kao Milica Todorović i Emina Jahović!

Stevan Anđelković i Leon napravili su šou na sceni TLZP-a. Publika, žiri, ali gledaoci su plakali od smijeha, kao i sami pjevači. Stevan Anđelković je imao zadatak da imitira Eminu Jahović, dok je Leon dobio ulogu Milice Todorović.  Stevan je prvo izveo Emininu pjesmu ``Da mogu``, zatim je Leon otpjevao ``Moje zlato``, a onda su izveli Miličinu i Emininu duetsku pjesmu ``Limunada``. Prilikom izvođenja dueta Stevan nije mogao da dođe sebi. Sve vrijeme se smijao, baš kao i ostatak studija.

``Ja nisam mogao da suzdržim, ja ništa nisam moga da pjevam ni šta treba ni gdje treba, izvinjavam se žiriju``, rekao je Stevan nakon izvođenja.

 

``Ne znam ni sam kako sam uspio da ostanem u ulozi``, dodao je Leon, a onda je žiri prokomentarisao ovaj šou.

 

``Ovo je bilo fenomenalno, šta radite večeras``, rekao je Andrija Milošević u šali, pa nastavio:

 

``Stevane, ti si brutalan i dok se nisi nasmijao... prvi dio dok si pjevao potpuno si njen glas... to je nevjerovatno šta sa glasom možeš da radiš. Svaka ti čast, niko ti neće zamjeriti što si se nasmijao, to je bilo divno, presladak si. Leone, odličan si bio, ti si ostao da kraja, što je simpatično. Meni se ovo najviše svidjelo i tako se brate oblači, to ti je mnogo ljepše!`` rekao je glumac u šali.

 

``Stevana sam još nekako progutao kao ženu, ali kada se Leon pojavio kao neka rumunska bacačica koplja na steroidima, kao transvestit. Bilo je toliko smiješno. Ništa slađe nema nego kada te uhvati napad smijeha na sceni``, rekao je Đura koji nije mogao sebi da dođe.

 

``Stevane, ti stvarno iznenađuješ, ti si stvarno potencijal, oduševljena sam. Čak ste mi lijepi kao djevojke. Sve je bilo presimpatično. I taj vaš stajling, baš smo uživali i proveli se nezaboravno``, navela je Aleksandra Radović. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.