x

Nedžad Rešidbegović dobitnik nagrade za životno djelo ``Zlatni globus``!

U prisustvu nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz četrnaest zemalja i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona, jučer je u Banja Luci održana tradicionalna 31. ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočne i srednje Evrope u organizaciji Agencije za izbor menadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope.

Na svečanosti su dodijeljene nagrade najuspješnim menadžerima iz različitih oblasti biznisa, te najuspješnijim pojedincima koji ne rade direktno u biznisu, ali svojim aktivnostima prave povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju u regionu jugoistočne i srednje Evrope.

 

Generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović je ovogodišnji dobitnik nagrade za životno djelo ``Zlatni globus``, priznanja koje se dodjeljuje pojedincima za dugogodišnji uspješan poslovni angažman. Prema ocjeni žirija, zahvaljujući odličnom radu i organizaciji, BH Telecom kontinuirano ostvaruje uspješne poslovne rezultate, vrši značajna ulaganja u razvoj kompanije i društva, što predstavlja pozitivan primjer u poslovnom svijetu. 

 

Nedžad Rešidbegović je višestruki dobitnik priznanja Najmenadžer godine zbog čega je 2012. godine proglašen za Najmenadžera decenije. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.