x

Nekada se rugao žiriju, a sada se pojavio u Zvezdama Granda i napravio lom! (VIDEO)

Elvin Kadrić Kadra koji se sinoć predstavio u ``Zvezdama Granda`` na OBN TV je jako poznat bh. publici, zajedno sa masom koja ga je podržavala na Hayatovom takmičenju ``Zvijezda možeš biti ti``. On je rada dospio u žižu javnosti kada je isplazio jezik žiriju, a evo šta se dogodilo sinoć.

Šaban Šaulić je Kadri dao “da” uz komplimente da zna da pjeva, a svi znamo koliko je Elvin privržen kralju muzike. Sugerisao mu je da popravi ispjevavanje i ubacivanje trilera gdje ne treba, ali opet korektan komentar.

 

Sigurni smo, Elvin je bio zadovoljan! Karleuša mu je zamjerila izbor pjesama, ali ipak… Ti znaš da pjevaš, to je neosporno, rekla je.

 

Ono što je bilo posebno interesantno u komentarima su pohvale Marije Šerifović. Naime, udijelila mu je dosta komplimenata i rekla da izgleda jako dobro!

 

Pobjednik prve sezone, Bane Mojićević, pohvalio je ono što je čuo, te dodao da je sasvim logično da Bosanac bira sevdalinku za izvođenje. Na kraju, produkcijski žiri je odlučio da Kadra ide dalje! Za sada, do baraža!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.