x

Neymar za kratko vrijeme postao omražena ličnost u PSG-u!

Brazilski fudbaler Neymar ljetos je odlučio napustiti Barcelonu i preći u PSG za 222 miliona eura što je ubjedljivo najskuplji transfer u historiji fudbala.

Neymar je dolaskom u PSG odmah želio pokazati svojim saigračima da je on sada gazda u timu, a zbog toga je došlo i do sukoba sa Edinsonom Cavanijem. Iako su čelnici kluba uspjeli da izglade stvari između Brazilca i Urugvajca čini se da Neymar baš i nije ``legao`` igračima PSG-a.

 

Francuski mediji objavili su danas da su pojedini igrači PSG-a digli pobunu protiv Neymara jer im se ne sviđa činjenica da Brazilac imao znatno veće privilegije u odnosu na ostatak tima. Odlučili su otkriti kakve privilegije ima Neymar u ekipi iz Pariza.

 

Naime, na utakmicama se jasno može vidjeti da Neymar nema nikakve defanzivne dužnosti tokom meča što nije bio slučaj u Barci. Također, brazilski igrač ima čak dva fiziotarapeuta samo za sebe i igračima na treningu nije dozvoljeno da maksimalno ulaze u duel s njim. Interesantno je da samo Neymar ima torbu sa svojim imenom, dok na ostalim stoji samo grb PSG-a.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.