x

Nezapamćeno interesovanje na otvorenju: Svijet Kockica - prvi LEGO Monobrand Store u BiH!

Napokon idealno mjesto za Vas i Vašu djecu. Ove subote, 25. jula je svečano otvoren Svijet Kockica - prvi LEGO Monobrand Store u BiH. Mali i veliki ljubitelji popularnih LEGO kockica će jedinstvenu zabavu i pravi raj igračaka naći na adresi Bulevar Franca Lehara 2 (Alta Shopping Centar, 2. sprat). Već na samom otvorenju je vladalo ogromno interesovanje, a domaćini su se potrudili, te prva dva dana omogućili popust za 10% na čitav asortiman, kao i poklone za prvih 500 kupaca. 

Svijet Kockica je prvi LEGO Monobrand Store u BiH, a kao što smo spomenuli nalazi se u Sarajevu u Alta Shopping Centru. Svijet kockica posjeduje najveći asortiman LEGO igračaka i dodataka u BiH. Pored uobičajenog komercijalnog programa, tu su i ekskluzivni LEGO setovi dostupni samo u Svijetu Kockica, te LEGO knjige, LEGO slikovnice, LEGO Film, LEGO polybag-ovi, LEGO privjesci za ključeve, LEGO čaše, LEGO Storage Solutions i drugi produkti.

 

Svijet Kockica predstavlja mjesto zabave i druženja kako za male, tako i za velike LEGO fanove. Ono što je sigurno jeste da će bogat asortiman ispuniti sva Vaša očekivanja, te da ćete bez problema pronaći ono što najviše odgovara Vama ili Vašim mališanima. Ekskluzivna radnja i ljubazno osoblje čekaju na Vas - a Vaše zadovoljstvo je na prvom mjestu.

 

- Posjetite Svijet Kockica na Facebooku: 

https://www.facebook.com/SvijetKockica?fref=ts

- putem web stranice: 

http://svijetkockica.ba/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.