x

Nezapamćeno interesovanje za dernek Sve Gori!

Velika zainteresovanost za 13. po redu dernek Sve Gori koji će se održati u Basementu, 18.maja, odavno sluti da će ovo biti ubjedljivo najbolji party u Sarajevu. Da sve ide po protokolu pobrinuo se organizator Faruk Šećerović, koji ističe da su sva mjesta rezervisana još prije mjesec dana.

 

Pored Samira Selmanovića i Nikite, koji redovno atmosferu na ovom derneku dovode do usijanja, ovog puta specijalna gošća je Jelena Milošev, Zvezda Granda koja za ovu priliku sa Aleksandrom Lazićem (vlasnikom trenutno najvećih hitova u regionu op.a) stiže iz Novog Sada. Ovo će biti Jelenin prvi nastup pred sarajevskom publikom.

Svim prisutnima zapjevat će i Kemo Muratović, ali i Faruk Duran koji će promovisati svoju novu pjesmu. 

Zaštitno lice majskog megaderneka je najplaćenija bh. manekenka Džejla Glavović, koja specijalno za Sve Gori dolazi iz Milana. Mnogi gosti najavljeni su iz raznih bh. gradova ali i susjednih država. 

Voditeljica programa Tanja Đurović će najsretnije goste obradovati ljetovanjem u Ulicinju i Budvi.

Organizator derneka Faruk Šećerović počastiće šest najbržih čitalaca ekskluzive sa pozivnicama za Sve Gori. Vaše je da na svoj zid FB-a stavite link ovog teksa, potom nam na e-mail [email protected] pošaljete ime, prezime, kontakt telefon i print screen Vašeg zida na fejsbuku, kako bismo vidjeli da ste  na svoj profil stavili link ovog teksta.

Sretno svima i lijep provod na najboljem i najpoznatijem derneku u BiH!

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.