x

Nezrele ljubavne navike koje trebaš napustiti!

Svaka žena je imala barem jednom u životu frajera s kojim se viđala, iako je znala da od toga neće biti ništa • I sve je to bilo super u mlađim danima

TREBAJU li tvoje ljubavne navike napokon ``odrasti``?

 

1. Gubljenje vremena na nekoga tko ti se ne sviđa

 

Svaka žena je imala barem jednom u životu frajera s kojim se viđala, iako je znala da od toga neće biti ništa. Pripišimo to dosadi, usamljenosti ili nečem trećem. I sve je to bilo super u mlađim danima, kada nismo još toliko planirale budućnost. Sada, kada smo malo starije, vrijeme je da malo ozbiljnije gledamo na to kome posvećujemo svoje dragocjeno vrijeme, kojeg ionako nemamo previše.

 

2. Čekat ću 3 dana da nazovem

 

Ili da on nazove mene. Kako god bilo, ovo je još jedno zastarjelo ljubavno pravilo, koje bi se trebalo napustiti, kada se dosegne određena razina zrelosti. Zovi kad god želiš, šalji poruku kad god želiš. Ne postoje pravila, kada je u pitanju izgradnja zdravog i zrelog odnosa. 

 

3. ``Vidjet ćemo gdje ovo vodi``

 

Sa zrelijim godinama, ljudima više ne pada na pamet gubiti vrijeme na ljude, koji se ne žele skrasiti ili koji nemaju planove za svoju budućnost. Ili ćete se potruditi da se iz toga razvije nešto ili ćete krenuti svatko svojim putem.

 

4. Korištenje mobitela tijekom spoja

 

Ti si sada odrasla osoba i vrijeme je da staviš pod kontrolu svoje impulzivne porive da provjeravaš Facebook ili Instagram svakih 5 sekundi. Posebno kada si u dobrom društvu. Skoncentriraj se na ono što je ispred tebe, a ne na zaslon svog mobitela.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.