x

Nissan objavio još jedan teaser konceptnog crossovera spremljenog za São Paulo Motor Show!

Sljedećeg tjedna auto scena iz Europe se seli u Latinsku Ameriku. Parišku pozornicu auto brandovi zamijenit će onom u São Paulu. Drugi kraj svijeta donijet će nam i drugačije izloške prilagođene prohtjevima i potrebama tamošnjeg stanovništva. Među eksponatima u São Paulu naći će se i Nissanov koncept crossovera koji je brand već najavio jednim teaserom. Nova fotografija tog tipa donosi nam nešto bolji pogled na spomenutu studiju, no podataka o njoj i dalje nemamo…

Nissan je objavio novu fotografiju koja nam donosi nešto bolji pogled na konceptni kompaktni crossover koji će ovaj brand izložiti sljedećeg tjedna u Brazilu. Prema onome što vidimo neimenovana studija djeluje nam kao nova generacija modela Rogue Select koji se s one strane bare pozicionirao između modela Juke i onoga što mi znamo kao Qashqai.

 

Dimenzije i oblik studije svakako su na tom tragu, dok je izgled koncepta dodatno naglasio elemente koje već poznajemo. Jesmo li u pravu znat ćemo sredinom sljedećeg tjedna kada bi ova studija trebala biti i službeno otkrivena u São Paulu.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.