x

Nova Cuca RASTURA Šabanu brak: RAZVOD zbog Zvezde Granda!

Porodicu Šaulić ponovo potresa skandal koji je Šaban izazvao. Kako Svet saznaje, slavni pjevač je u žestokom ratu sa suprugom i kćerkama jer je svima iza leđa snimio duet sa Teom Tairović, zgodnom i provokativnom Zvezdom Granda. U razgovoru sa porodičnim prijateljima, otkriveno je da je Goca doživjela nervni slom kad je saznala da Šaban opet petlja sa klinkama pjevačicama. 

- Šaban je bio član žirija kad je Tea bila takmičarka Zvezda Granda i uvijek mu je bila miljenica. Ako ste nekad vidjeli Teu, neki njen spot ili nastup, biće vam jasno i zbog čega. Ona je izuzetno zgodna i provokativna. Njen ples i zadnjica bukvalno zaluđuju muškarce. S druge strane, glas joj nije jača strana. Pošto je Šaban u arijeri snimao duete sa Snežanom, Zoricom, složićete se da je sumnivo zašto je odlučio da sljedeća bude Tea - gotovo anonimna pkevačica bez zavidnih glasovnih mogućnosti. Kad je ovo čula njegova žena Goca, doživjela je nervni slom - priča porodični prijatelj i otkriva: 

 

- Sačekala ga je poslije natupa koji je imao u inostranstvu i čim je ušao u kuću, napravila je neviđenu frku. Rekla mu je: Dokle ćeš da me brukaš, dokle ćeš da brukaš svoju djecu? Ti da snimaš duete sa golo*uzim klinkama, ti si kralj narodne muzike, počni tako da se ponašaš. Na šta to liči da jedan Šaban snima pjesme sa nekom mješalicom i da mi ne kažeš ništa, da ja to sanam od drugih ljudi. Ja ću se Šabane, razvesti od tebe. Šaban je pokušavao da joj objasni da sa Teom nema ništa, da želi da joj pomogne da se afirmiše, a Goca nije povjerovala u to. Ona sad sumnja da je u njihov život stigla nova Cuca. 

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.