x

Nova imena Dance Arene!

Mnogobrojnoj publici Dance Arene predstavit će se i novi izvođači kao što su Kerri ``Kaoz`` Chandler, Guti i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević koji će nastupiti sa Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X - Coast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu!

Kerri ``Kaoz`` Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog vijeka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir house-a su samo neki od pojmova kojima se može opisati lik i djelo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.

Guti, klasično obrazovani džez virtuoz i nacionalni rokenrol heroj u Argentini, rođen je u izričito muzičkoj porodici, među čijim članovima su i šefovi orkestra, saksofonisti i pijanisti. Znatiželjan i kreativan, Guti je svojom fuzijom elektronske muzike sa džez i latino korijenima postao jedan od najnaprednijih i najzanimljivijih producenata južnoameričke house scene. Trenutno, njegovu muziku možete pronaći u katalozima etiketa kao što su Supplement Facts, Crosstown Rebels i Wolf and Lamb kao i u plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a, Luciana, Marco Carole. Guti će na Dance areni imati LIVE nastup.

Usljed tehničkih problema, ali i nedostatka vremena za rješavanje istih, Scuba nažalost neće biti u prilici izvesti svoj live set 14. jula na Exitu, ali na našu i vašu sreću, on će nastupiti zajedno sa sjajnim George Fitzgeraldom u, po njihovim riječima, veoma posebnom back2back setu.

Ove godine imamo priliku uživati u nesvakidašnjem b2b2b setu koji će izvesti dva kultna imena srpske elektronske scene zajedno sa mladom nadom iste – veterani beogradske škole bez kojih Dance Arena ne bi bila ista, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, nastupit će sa Leom Dobričić, djevojkom koja je za kratko vrijeme uspjela prikazati svoj talenat i za šta je dokaz i to što je trijumfovala na Burn Studios Residency takmičenju i osvojila rezidenturu u čuvenom klubu Privilege na Ibici. 

Novi, revolucionarni način plaćanja na EXIT festivalu

Kartica zamjenjuje tokene!

EXIT festival u saradnji sa OTP bankom i Ministarstvom finansija uvodi revolucionarno rješenje plaćanja pića i suvenira na festivalu. Nakon prevaziđenih tokena, ulazimo u eru cashless i contactless sistema kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji. Ovaj sistem plaćanja ubrzano postaje standard na svim velikim svjetskim i regionalnim festivalima. 

Glavna prednost ovog sistema je da posjetioci festivala više neće morati pogađati unaprijed šta će piti te večeri, već će moći jednostavno uplatiti novac koji planiraju potrošiti tokom trajanja festivala i poručivati piće koje god piće. 

Također, laka kartica prigodnih dimenzija će zamijeniti veliki broj gvozdenih tokena u džepu, koji su velikom broju publike predstavljali opterećenje.

I najvažnije za posjetioce, za razliku od tokena koji se nisu mogli refundirati, sav preostali novac na kartici, posjetioci će moći vratiti u bilo kom trenutku na festivalu, kao i u OTP banci 7 dana po završetku festivala. 

Posebno smo ponosni na činjenicu da je ovo rješenje plod domaće IT industrije na čelu sa novosadskom softverskom firmom Navigator.

Najčešća pitanja

Zašto je uveden CASHLESS?

Zato što je to novi, najsavremeniji sistem plaćanja koji se koristi širom svijeta na festivalima, koji omogućava brže, jednostavnije i efikasnije plaćanje na šankovima, bez dugih redova. 

Čime plaćam piće na festivalu?

Piće se plaća elektronskim karticama koje se dopunjuju «kreditima» u željenom iznosu. Pri kupovini pića na šankovima, dovoljno je prisloniti karticu na dobro obilježeni aparat na 3 sekunde i iznos pića će automatski biti umanjen sa kartice.

Kako se dopunjavaju kartice?

Kartice se dopunjavaju na blagajnama/uplatnim mjestima koje će biti vidno obilježene i raspoređene po tvrđavi u dovoljnom broju. Dopuna će se moći izvršiti kešom ili platnim karticama.

Šta je to depozit?

Pri prvom punjenju svake kartice ostavlja se depozit od 100 RSD kojim posjetilac ne može raspolagati. Naprimjer, ako uplati 1.000 RSD, ima na raspolaganju 900 RSD. Pri svakoj sljedećoj uplati, ne plaća se depozit. Dakle, ako posjetilac uplati još 1.000 RSD, imat će ukupno 1.900 RSD na raspolaganju.

Kako se vraća depozit?

Kada posjetilac napusti festival, moći će vraćanjem kartice vratiti depozit i sva nepotrošena sredstva na kartici na posebnim blagajnama, koje će biti vidno obilježene. Nakon završetka festivala, sredstva će se moći vratiti u Kampu i OTP banci do 19.7.2013.

Kako mogu provjeriti stanje na kartici?

Vrlo jednostavno. Potrebno je na bilo kojem šanku prisloniti karticu na jasno obilježeni i vidljivi čitač koji će automatski pokazati preostali iznos.

Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posjetioce da se ulaznice za Exit 2013 kupuju na zvaničnim mjestima za kupovinu ulaznica.

Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave ulaz na Exit sa njima neće biti moguć, jer je validna isključivo naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju se poklapati sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Najuspješniji srpski DJ, mada nije pretenciozno reći i najpoznatiji DJ u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić je svakako neko bez koga Dance Arena ne bi bila ista. Marko i ove godine predvodi domaću podršku rame uz rame sa vrhunskim svjetskim DJ-evima. Izlazak sunca na Dance Areni uz njegov set je nešto što ne smijete propustiti!
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.