x

Novim glavnim trenerom juniora beach soccer SK Bosnia Online EU Teplice izabran je reprezentativac Češke republike Jiøí Baran!

Teplice (Češka republika) - U funkciju novog glavnog trenera juniora beach soccer SK Bosnia Online EU Teplice je nastupio reprezentativac Češke republike u beach soccer Jiøí Baran.

Baran je poznat svim fanovima SK Bosnia Online EU Teplice kao ključni igrač beach soccer ekipe u elitnoj Češkoj Superligi nogometa na pjesku. Napomenimo da je Baran u sezoni 2016 postigao veoma mnogo uspjeha sa Češkom reprezentacijom i historijsko 3. mjesto sa ekipom Bosnia Teplice. Ove nedjelje 12.2.2017 očekuje juniore U9 sa novim glavnim trenerom drugo godište E.ON Beach Junior Cup koji će se održati u Pragu.

 

Napomenimo da je kategorija U9 SK Bosnia Online EU Teplice državni prvak za godinu 2016 na državnom prvenstvu su dominirali mladi juniori bez i jednog poraza. "Novi glavni trener će biti veliki doprinos za naše juniore. Baran je najbolji igrač beach soccera i pokazao je to svojim rezultatima za klub i reprezentaciju. U nedelju je prvobitno se dobro zabaviti nogometom na pjesku." izjavio je predsjednik kluba Adnan Beganović. Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

 

Više informacija o sportskom klubu Bosnia Online EU Teplice možete pronaći na http://sk.bosnia-online.eu ili facebook stranicama kluba http://www.facebook.com/skbosniaonline.eu

 

12.2.2017 - Nedelja

 

Utakmice SK Bosnia Online EU Teplice - Grupa A

 

14:00h. : SK Bosnia Online EU Teplice – SC Xaverov

 

14:40h. : SK Bosnia Online EU Teplice – AFK Union Žižkov

 

15:20h. : SK Bosnia Online EU Teplice – FK Baník Sokolov

 

16:20h. : semifinale 1 (1A-2B)

 

16:40h. : za 5. mjesto

 

17:00h. : FINALE

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.