x

Novootvoreni Karting centar Sarajevo nova atrakcija u gradu!

Prava senzacija u Sarajevu jeste novootvoreni Karting centar, koji se nalazi na adresi Pijačna bb. 71210 Ilidža.  Karting Centar Sarajevo je otvoren prije mjesec dana i lagano postaje okupljalište svih onih koji su željni relaksacije, zabave i adrenalina. Inače, radi se o prvoj INDOOR karting stazi u Sarajevu, a kako bi privukao što veći broj posjetitelja ovaj kartodrom je pripremio promotivne cijene.

Karting Centar Sarajevo

Pijačna bb. 71210 Ilidža

+ 387 (0)62 222 472

Karting Centar Sarajevo trenutno posjeduje 4 go-kart vozila, a staza dužine 200 metara je i više nego dovoljna da se potpuno zabavite i barem na trenutak zaboravite na svakodnevne probleme. Go-kart vozila su marke SODI, vodećeg svjetskog proizvođača karting vozila, u kojima su Hondini motori snage 200ccm. 

 

Bitno je naglasiti kako su kartinzi pogodni za sve uzraste iznad 12 godina, jer imaju pomična sjedišta i pedale. Kako bi svojim posjetiocima pružio vrhunski vid zabave i fenomenalne pogodnosti, Karting Centar Sarajevo priprema članske karte, razna takmičenja i nagrade. Također, ubrzo se očekuje otvorenje vanjske staze koja će biti spojena sa postojećom unutrašnjom stazom.

 

Posjetite Karting centar Sarajevo u ulici Pijačna bb (skretanje poslije benzinske pumpe ``Braća Mujić``). Više informacija možete dobiti putem: 
- kontakt broja:  + 387 (0)62 222 472 
- ili e-maila: [email protected].

 

Također, posjetite i Facebook stranicu Karting Centra Sarajevo:
https://www.facebook.com/kartingsarajevo?ref=aymt_homepage_panel
ili web stranicu: 
http://www.kartingsarajevo.ba/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.