x

ODBILA SAM DA SE UDAM ZA SAŠU POPOVIĆA: Folk pjevačica otkriva detalje strasne veze sa direktorom Granda!

Pjevačica Zlata Petrović tvrdi da je direktor ``Granda`` Saša Popović načisto odlijepio kad je odbila da se uda za njega! Folkerka je u mladosti živjela sa tada poznatim harmonikašem ``Slatkog grijeha``, ali ipak nije htjela sa njim da ode pred oltar. Zbog toga je Popović dugo patio i godinu dana mu je trebalo da dođe sebi.

- Sale me je mnogo volio, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli. Godinu dana je išao okolo kao lud. Sve je puklo jer je on želio brak, a ja nisam - iskrena je Zlata, koja se prisjeća trenutka kad mu je srušila sve nade:

 

- Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vrijeme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dvije godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića.

 

Pjevačica ističe da je sa Popovićem bila dok on nije imao dinara u džepu, a ona zarađivala po 5.000 tadašnjih maraka po nastupu.

 

- Bili smo zajedno dok je on bio podstanar. Ovo kažem samo zato što ljudi misle da sam bila sa Sašom Popovićem zato što je on neko ime i prezime. On je tada preko noći izgubio sve što je imao kod Dafine. Ja sam vrlo brzo stekla kuću, stan, auto, razbijala sam po svadbama i vašarima i zarađivala i po 5.000 maraka dnevno - otkriva Petrovićeva.

 

Ona ipak priznaje da direktoru ``Granda`` mnogo duguje u životu, jer je od njega dosta toga naučila.

 

- Prema meni je bio divan. Poštovao je kad odem da radim i zaradim, gdje god to bilo. Pošto sam odbila brak, živjeli smo još godinu dana zajedno u mojoj kući, ali nismo bili u vezi. On je pokušavao da se pomirimo, ali nije vrijedilo jer sam se zaljubila u prijatelja pokojnog Zorana Šijana - priča Zlata.

 

Sa Popovićem je ostala prijatelj, a zanimljivo je da ga je upravo ona upoznala sa sadašnjom suprugom Suzanom Jovanović.

 

- Pitala sam Suzanu da mi 1996. godine pjeva na svadbi sa Zoranom Pejićem Pejom. Tu se ona upoznala sa Sašom. Kad je htio da se oženi njom, svi iz njegovog okruženja su mu punili glavu da to ne radi, jer im se nije dopadala. Ja sam bila uz njega. Rekla sam mu: ``Sale, pametan si, znaš šta hoćeš, nemoj da ih slušaš.`` I eto, imaju divan brak, mnogo se vole i poštuju - kaže pjevačica.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.