x

ODREKLA SE KARIJERE: Naša pjevačica presretna u ulozi majke i domaćice!

Ponosna sam što sam domaćica, što sam se okrenula domu, i brizi o djetetu i suprugu, rekla je pjevačica.

Pjevačica Katarina Rašić napravila je malu profesionalnu pauzu kada se, zbog udaje i majčinstva povukla sa muzičke scene i sa porodicom odselila u Tursku, gdje njen suprug igra košarku.

 

``Posvetila sam se porodičnom životu, dobila sam kćerku i ne živimo u Srbiji već duži vremenski period, samo smo ljeti ovdje. Nisam imala potrebu da snimam jer mi je bilo bitnije da budem sa mužem i kćerkom svaki dan i da pratim njeno odrastanje. A to je zaista divno iskustvo koje ne bih mijenjala ni za šta na svijetu``, rekla nam je pjevačica i dodala da uživa u novoj ulozi.

 

``Ponosna sam što sam domaćica, što sam se okrenula domu, i brizi o djetetu i suprugu. Živim najnormalniji život, i svakodnevnica mi je ista kao i svakodnevnica mnogih žena koje su u mojoj poziciji``, iskrena je bila pjevačica.

 

Međutim, Katarina je odlučila i da se posveti poslu pa je nedavno objavila novu pjesmu.

 

``Prija mi da se vratim na scenu, zato sam i snimila novu pjesmu koja se zove ``Staklo``. Riječ je o balada za sva vremena. Uželjela sam se studija, pjevanja, snimanja jer je to moja prva ljubav``, rekla nam je za kraj Katarina.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.