x

OMRAŽEN U ZABELI! Lažov, slabić, kukavica, drukara, Kristina Samsung! ŠTA ONI KOJI ROBIJAJU SA NJIM KAŽU O KRISTIJANU!

POŽAREVAC - Aleksandar Kristijan Golubović na udaru je osuđenika ozloglašenog sedmog paviljona zatvora u Zabeli kod Požarevca, saznaje Kurir. Zatvorenici tvrde da je nekadašnji farmer Golubović „lažov, slabić, kukavica i cinkaroš“ i da ga zbog toga zovu gospođica Kristina, Kristina Samsung, i da mu, kada ga vide, dovikuju: „Kristina, svi su mi govorili da si ku*va, ja im nisam vjerovao, Kristijan je starleta“...

Golubović, koji je zvijezda srpskih rijalitija i godinama se predstavljao kao žestoki momak, nalazi se na izdržavanju kazne zbog dilovanja droge i smješten je u sedmi paviljon, u kom se nalaze osuđenici za najteža krivična djela. Naši sagovornici iz zatvora kažu da se odavno nije dogodilo da se među njima nalazi toliko omražen lik.

 

- Kristijan se ponaša kao da je na Farmi. Izmišlja, preuveličava i uzdiže sebe. Na šetnjama ga većina izbjegava, njegove lovačke priče slušaju oni koji su na lijekovima - priča jedan od zatvorenika koji je zvao našu redakciju i dodaje:

 

- Ipak, vrhunac je bio kad je pričao kako je bio na ratištu na Kosmetu i da je zarobio jednog od najbližih rođaka vođe OVK Ramuša Haradinaja. Rekao je da ga je udario maljem u glavu, upucao sa dva metka, pa mu skinuo lanac s vrata.

 

Kako kaže naš sagovornik, sve je to slušao M. S. (ime i prezime poznati redakciji), koji je u to vrijeme bio na Kosmetu i kome su dozlogrdile Kristijanove laži.

 

- M. S. je rekao da, dok su on i njegovi saborci ginuli, Kristijan je pljačkao po bijelom svijetu, da ratište nije vidio i da je nabijeđeni patriota. Rekao mu je to u lice, a on je sve vrijeme ćutao i vratio se kao p*pišan u ćeliju. Narednih dana Kristijan ga je pljuvao i ogovarao iza leđa. Dogovorili su se da umjesto tuče odmjere snage na košarci i fudbalu - priča izvor Kurira.

 

Međutim, Kristijan je, prema tvrdnjama našeg sagovornika, na utakmici namjerno gurnuo jednog osuđenika, koji je pao i udario glavom o beton. M. S. mu je tada rekao: „Šta si to uradio čovjeku, s*so“ i pozvao ga da se potuče s njim, a ne da bije slabije od sebe, ali je Kristijan rekao da je umoran i da tuču zakažu za sutra.

 

- Međutim, od tuče nije bilo ništa jer je Kristijan preko svog čovjeka poslao poruku stražarima šta će se dogoditi i ocinkario M. S. Taj momak se poslije pokajao što je prenio tu poruku. Od tada ga svi bojkotuju, bolje nije zaslužio. Zna se kakav tretman ovdje imaju lažovi i cinkaroši - priča pritvorenik.

 

Pritvorenik objašnjava zašto je zvao redakciju.

 

- Dozlogrdio je ne samo meni nego i ostalima Kristijanov nastup u medijima više od 20 godina. Predstavlja se kao gazda, žestoki momak, heroj sa asfalta, zaštitnik siromašnih i slabijih, on je kao veliki patriota i humanitarac. A ništa od toga nije tačno. Zato smo odlučili da ispričamo kakva mu je ovdje reputacija - priča naš sagovornik.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.