x

ONA JE BOMBA IAKO JE ZAKOPČANA DO GRLA: Ti nisi normalna! Gdje si bila do sada?!

Sanja Vasiljević iz Šapca raspametila je žiri Zvezda Granda izvedbama pjesama ``Vlak`` i ``Da li si dovoljno jak``. Djevojka je sjajnim glasom sve oduševila, a mnogima se dopao izbor pjesama. ``Gdje si bila do sada?`` pitali su se svi kada je Sanja otpjevala pjesme (njen nastup možete vidjeti, ukoliko premotate snimak na 1:21:45).

``Ja ću prvi! Ti si tako talentovana! Ti si mrak! I svaka ti čast! Nisi normalna odmah se vidi, u pozitivnom smilsu, e to je to. Dest plus`` rekao je Lukas, a Karleuši se dopao izbor pjesama.

 

``Jako hrabro! Hrabar izbor pjesama. Suknja je fantastična, bodi top. Nastavi ovako... još više agresivno, se*si... time ćeš se izdvojiti``, rekla je Karleuša. Tajanstveni član žirija je pohvalio Sanjin izgled.

 

``Djevojka je bomba, a zakopčana do grla! Nema dalje, što se mene tiče, ti si u finalu do finala, tako zakopčana`` rekao je tajanstveni.

 

``Neću da dužim, bila si odlična. Što kaže Aca Lukas dobri vokali moraju da nose dijagnozu, ti dijagnozu imaš, svaka čast``, rekla je Marija Šerifović. Ani Bekuti se takođe dopala Sanja, a poručila joj je da ide samo naprijed.

 

``Ti si rođena za scenu, ti si neko ko se pamti. I da te ne vidim znala bih ko si. To je ono što je btino. Imaš sve što treba``, priznala je Viki na kraju.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.