x

OTKRIĆE MRAČNE TAJNE: Aca Lukas ponudio Sonji 100.000 eura, otkriveno i zašto!

Aca Lukas strahuje da bi Sonja pred kamerama mogla da otkrije njegove strogo čuvane tajne. Pripreme za rijaliti koji će pomjeriti granice kada je šou program ovog tipa u pitanju uveliko su u toku. Polako se otkrivaju učesnici ``Zadruge`` koja će početi sa emitovanjem 6. septembra samo na Televiziji Pink, a nove detalje u vezi sa rijalitijem saznajemo svakoga dana.

Jedna od potencijalnih učesnika jeste i Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa. Kako se mnogi raduju i nestrpljivi su da čuju i njenu stranu priče i bolje je upoznaju, sasvim sigurno da će biti pun pogodak ukoliko ona postane dio ovog projekta.

 

Lukas je riješio da odriješi kesu i podmiti bivšu ženu kako bi odbila ponudu Željka i Milice Mitrović.

 

``Kada je saznao da Željko i Milica vrbuju Sonju da uđe u ``Zadrugu``, Aca je poludio od muke i odlučio da joj ponudi gomilu keša samo da je spriječi u tome! Toliko se plaši da će njegove tajne procuriti, da je spreman da joj isplati 100.000 eura na ruke samo da ne izlazi pred kamere``, rekao je izvor blizak nekadašnjim supružnicima.

 

On dodaje da popularni pjevač brine da će njegova bivša pući pod pritiskom u rijalitiju i javno izneti njegov prljav veš.

 

``Ako Sonja razveže jezik, Aca bi mogao da se zamjeri opasnim likovim. Lukas kao zmija noge krije svoja poslovanja, dugove, probleme sa kockom, bankovne račune, ali i probleme koje je u prošlosti imao sa žestokim momcima. Sonja zna i za njegove ljubavne afere, koje bi on da sakrije od djece i svojih fanova``, objašnjava sagovornik.

 

Čelnici ``ružičaste televizije`` nisu žalili para da privole Sonju da se nađe u najambicioznijem medijskom projektu na Balkanu, za koji su izdvojili nevjerovatnih 10 miliona eura.

 

``Sonja danas ide u Pink na finalnu rundu pregovora sa produkcijom. Ako se u zadnji čas nešto ne promijeni ona će od 6. septembra biti dio ovog spektakla. Nije pristala na ucjenu bivšeg muža, jer je bijesna na njega zbog afere sa Anom Sević``, završava izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.