x

OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Momir ostavio Radu Manojlović jer neće da mu...

Rada Manojlović ostala je bez dečka jer još nije spremna da mu rađa djecu. Naime, kako Kurir otkriva, Momir Gajić je insistirao na tome da s pjevačicom svije porodično gnijezdo jer želi nasljednike, a kad se nisu usaglasili o prioritetima, desio se krah njihove trogodišnje veze.

- Pevačica i košarkaški menadžer odlučili su da se raziđu jer ne mogu da pronađu zajednički jezik u vezi sa životnim pitanjima. Momir je ozbiljan čovjek koji je mnogo toga postigao u životu i sada želi da se ostvari kao otac i muž.

 

Međutim, Rada je posvećena karijeri i još uvijek nije spremna na to da bude majka i supruga. Njen život je trenutno muzika i razmišlja samo o nastupima. Ona je jedna od najtraženijih mlađih pjevačica i zbog toga sebe u nekom narednom periodu ne vidi kao porodičnu ženu, što Momiru veoma smeta. U posljednje vrijeme često su se zbog toga svađali i raskid je bio neminovan - priča naš sagovornik blizak pjevačici.

 

Ove navode potvrdila je i Rada u emisiji Siniše Medića „Pres pretres“:

 

- Moram priznati da situacija u ljubavi nije baš sjajna. Normalno je da sam i ja obična djevojka kao i sve druge i da sanjam i djecu i brak i sve to, ali ne sad!

 

Da li će u Gajićevom slučaju važiti ono čuveno „sad ili nikad“ ili će ipak popustiti i riješiti da sačeka pjevačicu još koju godinu, ostaje da se vidi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.