x

OTVOREN FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON BALANS: Odlične usluge uz nevjerovatno povoljne cijene!

U sarajevskom naselju Alipašino Polje u ulici Bajrama Zenunija je otvoren frizersko kozmetički salon Balans. Salon ljepote Balans nudi sve frizerske i kozmetičke usluge. Neke od usluga koje Vam može ponuditi su: šišanje, feniranje, farbanje, pramenovi, minival... Došli su hladni dani, a kosa uvijek mora da blista, pa je Balans pravo mjesto za vas. Balans je za vas pripremio novu oazu ljepote u balansiranom enterijeru za koji se pobrinuo poznati umjetnik Sulejman Haljevac Memo.

Frizersko kozmetički salon Balans

Alipašino Polje, Ulica Bajrama Zenunija

Čini Vam se da pored svakodnevnih obaveza baš nemate mnogo vremena da se pobrinete za svoju kosu na pravi način? Možda je ipak bolje da se prepustite rukama stručnjaka? Vaša kosa zaslužuje samo najbolju njegu zato posjetite salon ljepote “Balans. Oni će se pobrinuti da Vi i Vaša kosa zablistate u najljepšem svjetlu. 


Važno je spomenuti kako vrhunske usluge dobijate po najpovoljnijim cijenama. 


PAKETI USLUGA: 

MUŠKO ŠIŠANJE  1x = 5,00 KM 
MUŠKO ŠIŠANJE  3x = 10,00 KM 
FENIRANJE            1x = 10,00 KM 
FENIRANJE             3x = 20,00 KM 

ŽENSKO ŠIŠANJE NA SVE DUŽINE  1x = 7,00 KM 
ŽENSKO ŠIŠANJE NA SVE DUŽINE  3X = 20,00 KM 
(bez pranja) 
SA PRANJEM  1x = 10,00 KM
SA PRANJEM  3x = 30,00 KM 

PRANJE, ŠIŠANJE, FARBANJE 1x NA SVE DUŽINE = 25,00 KM 
PRANJE, ŠIŠANJE, FARBANJE 3x NA SVE DUŽINE = 60,00 KM 
(na extra dugu kosu doplata u iznosu od 10,00 KM)


Pored navedenog, salon nudi i usluge masaža (relax, sportska, medicinska, masaža sa vrućim vulkanskim kamenjem, aqua detox tretmane i anticelulitni program).

 

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA STUDIJA BALANS: 


POSEBNA AKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA!! OBRADUJTE SEBE ILI NAJMILIJE ZA SAMO 59, 00 KM, A RELAKSACIJA I UŽIVANJE ZAGARANTOVANO!


10 x 30 minuta MANUELNA masaža + piling GRATIS. Uz to sve dobijate Loyalty karticu sa kojom ostvarujete popuste. Rok iskoristivosti 12 mjeseci!

 

Masaža pojačava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi više štetnih materija iz ćelija mišića. To je i glavna korist masaže. Mišići napunjeni kiseonikom imaju više energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim mišićima i zglobovima, povećava gipkost tijela i tonus kože i djeluje antistresno. Masaža nije samo obična relaksacija. To je i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti.

 

Prosječno trajanje masaže cijelog tijela traje oko sat vremena. Parcijalna masaža traje od petnaest minuta do pola sata, a podrazumijeva masažu jednog dijela tijela, na primjer ramena ili leđa. Masaža ne smije da boli (osim vezivno – tkivne masaže). Mala količina bola je dozvoljena ako je mišić jako napet. Nakon masaže je moguće dobiti upalu mišića iz istog razloga kao i u sportu – mišić koji je duže vrijeme neaktivan nakon povećane stimulacije reaguje upalom.

 

Svaka vrsta masaže ima svoj metod i dejstvo u cilju postizanja što boljeg rezultata.


Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže maksimalno opuštanje organizma.


Ručna limfna drenaža ubrzava detoksikaciju, smanjuje otečenost i ubrzava razgradnju celulita.


Klasična ručna masaža cijelog tijela stimuliše cirkulaciju i limfni sistem, čisti tijelo od toksina i jača imuni sistem.


Parcijalna klasična ručna masaža leđa ciljano rješava problem zone vrata, lopatica i ostatka leđa.


Posjetite i Facebook stranicu Frizersko kozmetičkog salona Balans: 
https://www.facebook.com/salon.balans/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.