x

OTVORENA MREŽA i CPCD zajedničkim snagama opremaju izgrađene “Bosanke”!

U okviru projektnih aktivnosti projekta OTVORENE MREŽE ``Gradimo srcem Bosnu i Hercegovinu``, veoma značajnu fazu predstavlja i opremanje kuća pod nazivom “Bosanke”,  koje su izgrađene u saradnji sa Steco Centrom iz Bijeljine. OTVORENA MREŽA u saradnji  sa CPCD-om obezbjedila je 22 kreveta i madraca za kuće u Zenici i Bijeljini. 

14.10.2014.godine u mjestu Balatun, u Bijeljini, gdje su prethodno izgrađene kuće u okviru  projekta “Gradimo srcem Bosnu I Hercegovinu”, podjeljeno je 10 kreveta i madraca za pet  porodica koje se nalaze u sklopu ovog projekta. 

 

“Divan osjećaj je boraviti u novoj kući i spavati na novim krevetima. Do sada smo spavali na starim madracima a jučer smo dobili nove krevete. Zaista je ovo neopisiva sreća i to ne  samo za moju porodicu već svih pet porodica koje su jučer dobili krevete. Želim izraziti  veliku zahvalnost OTVORENOJ MREŽI prije svega, CPCD-u na doniranim krevetima ali i  svim društveno odgovornim kompanijama koje su omogućile prevoz kao i naravno  građanima Bosne i Hercegovine koji su zajedno sa OTVORENOM MREŽOM pomogli u  izgradnji naših novih domova” rekao je Zoran Radić vlasnik jedne kuće iz projekta 

 

“Gradimo srcem Bosnu i Hercegovinu”.  Besplatan prevoz madraca i kreveta iz Gradiške do Bijeljine, omogućila je društveno  odgovorna kompanije “Forte Flex” iz Gradiške.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.