x

OVAKO JE IZGLEDALA SVADBA GODINE U SARAJEVU: Sarajevski biznismen Adis Bunjo se zakleo na vječnu ljubav prelijepoj Aidi!

Sarajevski biznismen Adis Bunjo je u subotu 23. maja izgovorio sudbonosno "Da" prelijepoj Aidi iz Visokog. Mladi Bunjo je dugo vremena nosio titulu najpoželjnijeg neženje, a napokon se našla ona koja je osvojila njegovo srce. Glamurozna svadba je upriličena u restoranu "Park Prinčeva", a istoj je prisustvovala sarajevska elita, kao i neka poznata imena, među kojima su bili: Fuad Backović Deen i Sejo Boy koji su pjevali i zagrijali atmosferu, Fikret Hodžić, Aida Delić Mujan, Danijela Mijatović, Ado Karišik, Mirza Vranj...

Svadbu mladog i uspješnog biznismena Adisa Bunje s pravom možemo nazvati svadbom godine u Sarajevu, ali i šire, jer ne samo da je organizacija bila na vrhunskom nivou, već i što je cijelom događaju prisustvovala elita grada. 

 

Poseban momenat je bio prvi ples uz Fuada Backovića Deena, koji je otpjevao pjesmu ``Poljubi me``, nakon čega je nastavio pjevati brže pjesme, te tako sve prisutne podigao na noge. Najveseliji na svadbi bili su Hana Hadžiavdagić sa suprugom Tarikom, manekenka i voditeljica Danijela Mijatović i frizer Ado Karišik, te naravno preilijepi mladenci Aida i Adis. 

 

Također, PR kompanije Bunjo d.o.o. Denis Zeba, inače veliki navijač FK Željezničar je poklonio mladoženji dres FK Sarajeva, jer je on strastveni navijač ovog kluba. Dres je poseban i po tome što je specijalno stigao iz Viteza, gdje je FK Sarajevo taj dan pobijedilo sa 2:0. 

 

Ono što je sigurno da će se ovo vjenčanje prepričavati još dugo vremena, te da će ostati upamćeno kao jedno od najbojih u posljednje vrijeme. Ekipa Ekskluziva.ba portala je kao medij imala ekskluzivno pravo da zabilježi ove prelijepe momente, stoga uživajte. Također, prelijepim mladencima i ovom prilikom želimo sve najbolje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.