x

Objavljen trailer spota ``Imena mi mog`` Fuada Backovića Deena!

Nakon što je prošle sedmice najavljeno, ``Imena mi mog``, singl Fuada Backovića Deena željno se isčekuje, sudeći po komentarima na svim društvenim mrežama. Pjesmu prati odlična priča koju je snimao Vedad Jašarević, a pored Deena u spotu se pojavljuje i prekrasna Huda Ali, beauty i make up blogerica sudanskog porijekla, te Unanimo & Anni-Nur. 

Muzika i tekst  Almir Ajanović, aranžman su radili Unanimo & Almir Ajanović, ženska vocaliza Mensura Bajraktarević, vocaliza ``Iman`` hadžija Mensur Šabanović. Prateći vokal u pjesmi je Suzana Branković, mix i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production. Grooming & make up za aktere spota radili su Sanjin Egon i Huda Ali, dok su Selma Starfinger i Fuad Backović Deen radili styling. Vanja Lisac radila je fotografije za službeni cover singla, dok je Sanela Babić radila grafički dizajn i obradu. 

 

Spot koji će pratiti pjesmu prikazat će glavni grad u posebnom svijetlu, kroz tekst, muziku i interpretaciju poruka će biti jasna, a to ćete moći vidjeti kada bude premijera pjesme i videa 25. novembra u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem, a odmah zatim i na portalu klix.ba.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.