x

Objesila se jer su je silovala tri maloljetnika!

Tinejdžerku Odri Pot silovala su tri školska druga, a u zlostavljanju je učestvovala i jedna njihova drugarica. Dječaci su slikali njene intimne dijelove tijela, a te fotografije su potom dijelili po školi. Potova se zbog svega toga odlučila na samoubistvo.

Amerikanka Odri Pot iz Sjeverne Kalifornije (15) izvršila je samoubistvo vješanjem osam dana nakon što su je tri vršnjaka iz škole silovala dok je ona bila u nesvjesnom stanju. Dječaci su seksualno zlostavljali Potovu na jednoj žurci u Sjevernoj Kaliforniji.

Potova nije mogla istrpiti poniženje jer su je tinejdžeri tokom seksualnog iživljavanja slikali golu, a potom su te fotografije dijelili vršnjacima u školi i postavljali ih na internet.

U njihovom svirepom iživljavanju učestvovala je i jedna tinejdžerka koja im se pridružila u zlostavljanju. Njeni školski drugovi, čija imena nisu objavljena jer su svi maloljetni, crtali su i pisali po intimnom dijelovima tijela Potove.

- Imam reputaciju djevojke za jednu noć. Cijela škola zna šta se dogodilo iako se je čak i ne sjećam te noći. Plačem od kako sam vidjela šta su mi uradili. Moj život je uništen – napisala je Odri u jednoj od posljednjih poruka na Fejsbuku prije samoubistva.

Tragičan događaj dogodio se u septembru prošle godine, a u međuvremenu su za seksualno zlostavljanje optužena tri maloljetnika, koji danas imaju po 16 godina.

Istraga je pokazala da su žrtvu, koja je tada imala samo 15 godina, brutalno napali školske kolege dok je ležala na krevetu u besvjesnom stanju. Sudski proces je u toku.

Izvor:medio.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.