x

Okušajte svoju sreću i zabavite se na Dan zaljubljenih u Astra Clubu!

Svake subote u februaru u Astra Clubu vas očekuje muzika uživo i veliki izbor koktela, pića, hrane i zagarantovana zabava na najnovijim aparatima za igre na sreću. U vezi s tim, u subotu na Dan zaljubljenih, 14. februara očekuje vas odlična zabava i to uz tamburaše koji će se pobrinuti da ne manjka dobre atmosfere. 

ADMIRAL ELECTRONIC CASINO

Envera Šehovića 52 Dolac Malta, Ferhadija 12 Centar, Dr. Mustafe Pintola 27 Ilidža

Iako je o Astra Clubu već dovoljno rečeno, popularno okupljalište svih onih koji su željni uistinu sjajne zabave, ali i igre, te fenomenalnih nagrada i dobitaka ne prestaje da iznenađuje svoje vjerne goste. Svake subote tamo vas očekuje provod uz muziku uživo. 

 

U subotu, 14. februara sve one koji žele okušati svoju sreću u Astra Clubu očekuje i veliki izbor koktela, pića, hrane. Naravno, tu je i zabava na najnovijim aparatima za igre na sreću, uz koje nikada nije dosadno. Provjerite koliko ste sretni i uz to uživajte uz ugodne zvuke tamburaša. 

 

Inače, kako Astra Club misli na svoje vjerne goste, to nije jedina noć u kojoj ih očekuje mega zabava, pa se i svake naredne subote očekuju zanimljivi događaji, i to: 

 

- 21.02.2015. u 21.00h Gordan Dizdarević Grk

- 28.02.2015. u 21.00h Tamburaši

- 07.03.2015. – Veče za dame. Dočekajte 8. mart u Astra Clubu uz muziku uživo, velik izbor koktela, pića i vrijednih nagrada. Zabavljaće Vas Gordan Dizdarević Grk.

 

Vi ne zaboravite biti dio zabave na Dan zaljubljenih, 14. februara uz genijalne tamburaše. Budite dio Astra Cluba, jer je jedini koji nagrađuje vašu vjernost. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.