x

Ona ima najduže noge na svijetu, visoka je preko dva metra!

Dvadesetdevetogodišnja Ekaterina Lisinia iz Rusije visoka je 2.05 metara i nakon što je proglašena najvišom Ruskinjom za sebe kaže da je najviši model na svijetu.

Lisinia je u 17. godini okončala veoma uspješnu košarkašku karijeru, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Dužina njenih nogu iznosi čak 133 cm, a stopalo joj je dugo 30,5 cm i nosi broj cipela 47.

 

``Zaista se osjećam ugodno u svom tijelu. Volim svoje duge noge i dugo tijelo``, rekla je Lisinia koja se nada da će oboriti Guinnessov svjetski rekord.

 

Kaže da je uvijek bila atletski građena i jača nego djevojke njenih godina i da je u 24. godini shvatila da je njena visina veoma atraktivna. Modelingom se željela baviti od kada je bila tinejdžerka, ali se spletom okolnosti počela baviti košarkom. Sa ruskom reprezentacijom je 2008. godine osvojila olimpijsku bronzu u Pekingu, 2006. je osvojila svjetsko srebro u Brazilu, a 2007. godine evropsko zlato u Itailiji.

 

``Košarka je sve promijenila. Kada sam napunila 15 godina potpisala sam prvi profesionalni ugovor i tada sam shvatila da je moja visina zapravo vrlina``, rekla je.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.