x

Ono kad ćale postane bolja RIBA od tebe: Ovo je očuh Kim Kardashian!

Elegantno popunjena Kim Kardašijan ovih dana ulicama Los Anđelesa šeta u nikad užim, i prilično neukusnim haljinama. Kejtlin Džener, s druge strane, može svim članicama ovog rijaliti klana da održi modnu lekciju - iako je žena svega mjesec dana.

Iako ima 65 godina i zvanično se predstavlja kao žena svega mjesec dana, Kejtlin očigledno zna mnogo toga o modi. Tako njena garderoba nikad ne otkriva više nego što bi trebalo - iako zna da bi joj to donijelo mnogo više publiciteta.

 

Kao prava dama, Kejtlin bira modele koji odgovaraju njenog građi i koji ne ističu muške ruke. I što se obuće tiče, bira modele koji nemaju pretjerano visoke štikle, jer je prirodno veoma visoka.

 

Budući da je godinama čeznula da postane žena, Kejtlin sada očigledno jako dobro zna kako da to bude – u pravom smislu te riječi.

 

Ona bi, nesumnljivo, mogla da održi dobru modnu lekciju svim članicama klana Kardašijan/Džener, a prije svega Kim, koja uprkos vidnom višku kilograma zbog trudnoće ne odustaje od provokativne garderobe.

 

Tako se Kim sada našla u situaciji da njen očuh može da se pohvali da je mnogo bolja riba od nje same.

(24sata.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.