x

Oriflame kozmetika: Promocija True Perfection kolekcije proizvoda i parfemske vode Possess!

Oriflame kozmetika BH je 21.10.2014. u ugodnoj atmosferi restorana "4 sobe gospođe Safije" organizovala promociju nove kolekcije za njegu kože True Perfection i nove parfemske vode Possess.

O KOMPANIJI

 

Oriflame kompanija je osnovana u Švedskoj i bavi se direktnom prodajom kozmetičkih proizvoda u više od 60 zemalja širom svijeta. Raspolaže širokom paletom kozmetičkih proizvoda baziranih na prirodnim i inovativnim sastojcima, koji se distribuiraju posredstvom 3,6 miliona nezavisnih konsultanata, sa ukupnim godišnjim prihodom od preko 1,5 milijarde eura. 

 

Oriflame kozmetika BH je na tržištu Bosne i Hercegovine prisutna skoro 16 godina pružajući samo najbolje proizvode koji nastaju kombinacijom odabranih prirodnih sastojaka i najnovijih formulacija iz oblasti kozmetike. U svom asortimanu imamo više od 1000 proizvoda godišnje, koji su grupisani u nekoliko osnovnih kategorija: proizvodi za njegu kože, proizvodi za njegu tijela, mirisi, make up, proizvodi za njegu kose i Wellness kategorija proizvoda.

 

Oriflame također nudi i jedinstvenu poslovnu priliku, kroz poslovni koncept “Zaradite novac danas i ispunite snove sutra” TM. Poštovanje prema ljudima i prirodi označava operativne principe kompanije koji se očitavaju i u njenoj politici prema društvu i okolini. Oriflame podržava brojne humanitarne organizacije širom svijeta i suosnivač je Svjetske organizacije za pomoć djeci (World Childhood Foundation). Na lokalnom nivou ostvarujemo višegodišnju, uspješnu saradnju sa SOS dječijim selima BiH. Oriflame je prisutan na Nasdaq OMX, berzi nordijskih zemalja.

 

Veoma smo ponosni na naša dva naučno istraživačka centra (u Dablinu i Štokholmu) koji su se i ovoga puta predstavili sa vrhunskom linijom za njegu kože TRUE PERFECTION.

 

TRUE PERFECTION kolekcija - čudesno rješenje za savršenu kožu.

 

Ubrzan način života ostavlja trag na našoj koži. Javljaju se promjene u teksturi, tenu i cjelokupnom izgledu kože. U cilju sprečavanja procesa prijevremenog starenja, moramo preduzeti korake koji obnavljaju kožu i vraćaju mladalački izgled.

 

Jedan od ključnih kvaliteta savršene kože je prirodni, zdravi sjaj kože koji se kod prijevremenog starenja prvi izgubi.

 

True Perfection kolekcija je rezultat dugogodišnjeg istraživanja 15 naučnika koji su napravili preko 50 testova, proučavajući veliki broj aktivnih komponenti. Namijenjena je za žene od 25 – 35 godina koje žele zadržati mladalački izgled kože.

 

Potraga za moćnim sastojkom koji se bori protiv ubrzanog starenja i pojave umornog izgleda kože odvela nas je do biljke albicije,  albizia julibrissin.  

 

Iako je nježan i graciozan cvijet, ima veliku snagu jer sadrži moćne sastojke koji dokazano djeluju na ćelijskom nivou tako što smanjuju ćelijske nečistoće. Nagomilavanje ovih nečistoća dovodi do prepoznatljive pojave prijevremenog starenja i umornog izgleda kože. Ekstrakt albicije čisti ćelije iznutra ka spolja i ne samo da smanjuje štetne efekte tih nečistoća nego i štiti kožu od novih oštećenja. Pomoću ekstrakta albicije, bogatog aminokiselinama i mineralima, True Perfection kolekcija će vam pružiti sve što vam treba da dođete do savršene kože.

 

Possess parfemska voda

 

POSSESS EdP - zavodljivi miris koji utjelovljuje provokativnu privlačnost Kleopatre, protkan primamljivim notama ylang ylanga nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  

 

Ylang Ylang u Possess parfemskoj vodi potiče s Komorksih otoka koji su poznati kao izvor ylang ylang ulja najviše kvalitete. Raskošnoj Possess parfemskoj vodi daje snažne afrodizijačke osobine.

 

Svi prisutni gosti su imali mogućnost isprobati i uživati u ovim pravim delikatesama kozmetičke industrije.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.