x

Originalan način sa svom partneru izjavite ljubav: Kako da mu kažete da ga VOLITE?!

Bilo da izjavljujete ljubav svom partneru prvi put, ili ga još jednom podsjećate na to koliko ga volite, to na početku veze često bude neprijatno i izaziva nervozu.

Zato je američki Cosmo pitao stručnjake za romantične ideje, koje će svakoj djevojci olakšati da kaže te dvije slatke riječi – Volim te.

 

1. Ljubav pod zvijezdama

 

Jedne večeri, predložite mu da prošetate parkom i posmatrajte zvjezdano nebo. Ne postoji gotovo ništa podjednako romantično kao uživanje pod sjajem zvijezda s voljenom osobom… Zagrlite ga i tiho mu kažite koliko vam znači…

 

2. Ljubav u krevetu

 

Kada ležite u krevetu, okrenuti mu leđima, mazite se i polako tonete u san, sačekajte trenutak kada je on gotovo zaspao, a potom se okrenite i šapnite mu nježno: Volim te.

 

To će zvučati potpuno prirodno u trenucima kada je opušten, udobno smješten i kada ste toliko bliski i povezani.

 

3. Ljubav ispred daske za peglanje

 

Ako postoji neki kućni posao koji je njemu veoma mrzak, kao slaganje ili peglanje veša, jedne večeri počnite to da radite bez ikakve najave. Kada vam se zahvali, odgovorite: Nema na čemu. Radim to zato što te volim.

 

4. Ljubav uz šampanjac

 

Spremite romantičnu večeru. Nakon jela, iznenadite ga bocom šampanjca i nazdravite tome koliko ste dobar par.

 

Već nakon prvog gutljaja, pogledajte ga u oči i izjavite mu ljubav.

 

5. Ljubav pod tušem

 

Sačekajte da vaš muškarac ode pod tuš, a potom mu se prikradite i napišite „volim te na zamagljenom ogledalu. Nečujno izađite iz kupatila i čekajte da on vidi vašu poruku…

 

6. Iskričava ljubav

 

Kupite nekoliko prskalica i zajedno ih zapalite. Kada osjetite da posmatra vas, a ne iskrice, pokušajte da nacrtate srce u vazduhu, a potom mu namignite…

 

Trag srca će se zadržate dovoljno da ga on vidi.

 

7. Ljubav na štiklama

 

Jedne večeri se skockajte najbolje što možete i izađite na pićence. Nakon nekoliko koktela (ali ne previše), zagledajte se u njegove oči i recite mu koliko ga volite.

 

Takvo priznanje će ga, kada to čuje od vas u najlepšem izdanju, i to na javnom mestu, učiniti ponosnim što je takva mačka izabrala baš njega.

 

8. Oldschool ljubav

 

Kao što su naši roditelji radili osamdesetih s kasetama, narežite mu na CD omiljene pjesme. Potrudite se da pronađete pjesme čiji se tekstovi odnose na neke važne i vesele trenutke u vašoj vezi ili u kojima se pominju vaša imena…

 

Potom na disku napišite: Srce, volim te ili nešto slično i sakrijte ga među njegovim stvarima kako bi ga slučajno pronašao.

 

9. Ljubav tokom radnog vremena

 

Dok je vaš dečko na poslu, pošaljite mu poruku ili e-mail koji će sadržati samo dva slova: VT.

 

To će mu izmamiti osmeijh na lice, a usput imate i sopstveni šifrovani jezik koji odmah oboje razumijete.

 

10. Ljubav uvijek, ljubav svuda

 

Kada sljedeći put bude radio nešto tipično za muškarce – jurio rekord u igrici Call of Duty, davio se u pivu tokom utakmice Lige šampiona, sjedite pored njega ili nešto ga masirajte ili češkajte po leđima… Na taj način šaljete poruku da ga podržavate i da vam ne smeta da budete dio tih dosadnih muških stvari u kojima on uživa. 

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.