x

Ostavila momka jer nije imao narodnjake na mobitelu !

Tužan je bio jučerašnji dan za Marka Matića (16) kad mu je zazvonio mobitel. S druge se strane začuo glas njegove djevojke Ružice Dragičević (15), koja mu je kratko saopštila da više nisu zajedno. Nakon toga se iz mobitela začula pjesma “Ostavljam te”, koju izvodi Caja ft. Ana Musulović. Tako je završila još jedna obećavajuća veza dvoje mladih zbog razlike u muzičkim ukusima. Još rastuženi i uzdrmani Marko nije bio raspoložen za razgovor, ali zato je njegova djevojka vrlo rado dala izjavu.

``Čujte, sve je počelo na slavlju poslije utakmice sa Srbijom. U jednom sam trenutku pogledala Markov mobitel tragajući za sumnjivim porukama, no nisam mogla vjerovati da u folderu za pjesme nema ni jedna pjesma bliska mojoj emotivnoj osjećajnosti. Od muke sam zapjevala pjesmu ‘Jeleni košute ljube’ Dragane Mirković i shvatila da mu moram dati nogu`` – ispričala nam je Ružica dok je nemarno na mobitelu postavljala novi Facebook-status.

Naučnici tvrde da nema razloga za zabrinutost jer je ovo izolovan slučaj. Najnovija istraživanja pokazuju da čak 97 posto 16-godišnjaka ima barem jedan narodnjak na mobitelu.

Izvor:news-bar.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.