x

Otkrivene najintimnije tajne i kriminalna prošlost Ljubine kćerke: Aleksandra potpuno raskrinkana, kao maloljetna je radila užasne stvari!

Srboljub Subotić je u emisiji “Parograf” odgovarao na intimna pitanja iz svog života i života svoje porodice. Prvo pitanje odnosilo se na djetinjstvo i život sa bratom Karađorđem. Srboljub je rekao da je njega i njegovog brata čuvala baka do šestog razreda jer su njihovi roditelji bili u Njemačkoj. Oni su ih obilazili, međutim, baka više nije mogla da ih čiva jer su, kako je rekao, bili vragolasti.

“Ja sam otišao u vojsku, kada sam se vratio, moj brat je već bio u nekim kriminalnim poslovima. On se dohvatio nekih djevojaka i to ga je upropastilo. Nisam imao uticaja na njega, za tih godinu dana je izrastao i raširio se, tu nije postojao fizički obračun. Strahovao sam za njega, bilo je policijskih akcija zbog njega dok se nismo distancirali”, rekao je Srboljub i dodao da se Karađorđe kasnije pridružio Državnoj bezbijednosti, ali je ubrzo i prestao time da se bavi.

 

Pitanje: Da li je istina da ste u lošim odnosima sa majkom i sestrom?

 

“Čuo sam se sa majkom dan prije ulaska u rijaliti. Sestra mi je bolesna i bio sam prošle godine mjesec dana u Njemačkoj. Bila je i Aleksandra. Moja majka je malo tvrda, podržava neke stvari. I Aleksandru, naravno. Aleksandra se vratila iz Njemačke da bi dočekala Novu godinu sa prijateljima, nije željela da ostane u toplom domu sa djetetom gdje je imala sve”.

 

Pitanje: Da li je razlog vašeg ulaska u Parove Aleksandra Subotić?

 

“Ne, nego da bih sprao ljagu sa svoje porodice. To je kao čin vandalizma na jednu porodicu. Aleksandra i ja smo trenutno u nekim čudnim odnosima ali se nadam da će se to promijeniti. U Kaluđerici me svi znaju i svi mi daju podršku. Kada je krenula medijska hajka mnogi ljudi su pomislili da će se ovo loše završiti, možda i nekim ubistvom. Dešavalo se svašta, ali koliko god je pomogla policija da se razriješi ta situacija, mogli su da me prate i mnogo bi lakše i brže završili tu situaciju. Dobio sam raznorazne prijetnje, od toga da ću biti ubijen do toga da mi gepekuju djecu. Prijetio mi je izvijesni gospodin, otac njenog djeteta”, rekao je Subotić i nastavio:

 

“Tada me nije bio sram ali me je potresla ova situacija gdje on iznosi mnoge priče o meni. Uvrijedio je i Aleksandru mnogo puta iako ona možda nije ni razumjela. Ona treba da sačuva svoje dijete i da ide kroz život. Ima oca koji će da je podrži. Ja ne moram da te podržavam i zašto bih, imam svoju porodicu ali nisam mogao da ćutim”.

 

Srboljub je pomenuo da je Aleksandra učestvovala u kriminalnim radnjama iznude.

 

“U presudi se navodi Aleksandrino ime, da je bila prisutna negdje u Sremskoj Mitrovici, gdje je bila prisutna u krivičnom djelu iznude. Čovjek je povukao prijave jer je maloljetna, jer neće njenog oca da uvodi u sve ovo. Mi smo svi znali, ali nismo imali detaljne informacije”, naveo je on, a Aleksandra mu je dobacila:

 

“Posjedujem oslobađajuću presudu, taj čovjek govori neistinu. Postoji moja prijava protiv te osobe koja je kriminalna. Ta osoba mi je prijetila putem društvene mreže, nudio mi je novac”.

 

Srboljub je zatim rekao i ovo:

 

“Aleksandra i ne zna, nju je odgajio kum. Ona je toliko bila mala, on joj je gurao kobasicu u usta jer čovjek ne zna. Cijeli život je tu djecu odgajao neko ko nije njihova porodica. Tvoj otac je bio u bjekstvu jer ga je prijavila Ljubina majka. Ljuba je osjećala da ne može da mi napakosti. Ona je znala čime se Karađorđe bavi, a ćutala je. Bila je u svim pričama. Karađorđe je rekao javno da se ne boji zatvora, ali da se ne desi da ona leži u zatvoru”.

 

Pitanje: Da li je istina da ste za vezu Aleksandre i Čabarkape saznali od najbližeg komšije?

 

“Saznao sam od familije. Rekao sam i Karađorđu, on nije vjerovao. Htio je da prijavim policiji, ali oni nisu mogli ništa. Našao sam njena i Čabarkapina pisma, to su krajnja po*nografija… Bili su i neki crteži, bolje da ne znate”.

 

Pitanje: Da li je istina da je sam Aleksandar Čabarkapa razglasio vezu sa Aleksandrom Subotić?

 

“Pisao je svima, piše i danas. Šalje pisma i drugim ljudima u Kaluđerici. Meni je pisao pjesmice i vrijeđao me”, rekao je stric, a bratanica je to negirala.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.