x

Otkriveno KO je bio uz Jelenu Marjanović u trenutku BRUTALNOG UBISTVA!

Analizom baznih stanica navodno je utvrđeno da je u vrijeme ubistva pjevačice Jelene Marjanović jedan član familije s mobilnim bio u njenoj blizini. Brutalno ubistvo Jelene Marjanović bi moglo biti riješeno, pošto je policija otkrila novi trag, DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice.

Osim DNK materijala, kako tvrdi sagovornik, analiza baznih stanica pokazala je navodno i da su telefoni jednog člana Jelenine familije i pjevačice Granda bili u blizini u vrijeme kad se ona već vodila kao nestala, što potvrđuje iskaz misterioznog svjedoka. Novi dokazi se pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već prikupljeni tokom istrage surovog ubistva.

 

- Ne može se reći da je došlo do obrta u istrazi, već da se poslije 9 mjeseci mozaik zločina polako sklapa i da je vrlo izvijesno da će analiza svega prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svjedoka, uskoro biti završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se istraga vodi u pravom smijeru – rekao je sagovornik.

 

On ne želi da otkrije da li je osoba čiji je DNK otkriven, prema sumnjama istražitelja, učestvovala u ubistvu pjevačice ili eventualno prikrivanju tragova zločina.

 

- Novi izuzeti DNK je veoma važan za konačno stavljanje lisica na ruke osumnjičenom, ali se u interesu istrage ne može reći o kome se radi – dodaje on.

 

Podsjećamo, Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine i za njenim ubicom se i dalje traga.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.