x

Ovako izgleda svijet kroz Google naočale!

Prema najnovijim informacijama Google naočare će u prodavnicama koštati samo 299 dolara. Kažemo ``samo``, jer je to pet puta manja cijena od one koju je Google odredio na početku.

Kada su Google naočale bile prvi put predstavljene javnosti, oni koji su željeli biti među prvima koji će imati ovaj gedžet, morali su platiti 1.500 dolara.

Koliko god da je ova spravica sjajna i inovativna mnogi su smatrali da je cijena previsoka. Tako da su polagali nadu u to da će Google na kraju spustiti cijenu kada naočale krenu u širu distribuciju.

I zaista, to se i desilo. Prema najnovijim informacijama, Google naočare će u prodavnicama koštati samo 299 dolara. Kažemo ``samo``, jer je to pet puta manja cijena od one koju je Google odredio na početku. Do velikog obrta došlo je kada se shvatilo da najskuplji dio ovih naočara košta između 30 i 35 dolara.

Podsjetimo, Google naočarama možete fotografisati, snimati video i audio zapise i još mnogo toga. Ostaje nam samo da se strpimo i sačekamo da ovaj proizvod dođe i u BiH. I naravno da vidimo kolika će cijena biti ovdje.

Izvor: kurir-info.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.