x

Ovdje će Haris objavljivati svoj sadržaj: Berković očekuje da ga zapratite, lajkate i dijelite!

``Prokleta`` je nova pjesma Harisa Berkovića koja je već dostigla vrh u trendu slušanja kada je  riječ o YouTube-u. Mnogi kažu kako je mlađahni pjevač i više nego opušten u novom spotu, te da je nakon gledanja istog mnoge ``oblio`` znoj, stoga, ukoliko ste propustili da pogledate vrele scene Harisa Berkovića, iste pogledajte OVDJE. Inače, Haris je otvorio oficijalni YouTube kanal (pogledati OVDJE), gdje vas očekuje dosta zanimljivog sadržaja. 

Pobjednik Zvezda Granda Haris Berković je izazvao pometnju objavom novog spota za pjesmu ``Prokleta``. Može se reći kako miljenik dama ima pravi hit, budući da se pjesma našla u samom vrhu trenda gledanosti sadržaja na YouTube-u. 

 

Koliko strasti u spotu ima, najbolje ćete presuditi ukoliko ga pogledate. Oni koji su to već učinili smatraju kako se Berkovi baš opustio, te da Rada Manojlović ima razloga da pravi scene, jer je u spotu više nego opušten. Sa manekenkom Sunčicom Travicom je očito uživao, pa odatle i nagađanja da ju je upravo zbog Harisa ostavio dugogodišnji dečko. 

 

Objavom spota za pjesmu ``Prokleta``, Haris Berković je otvorio oficijalni YouTube kanal, gdje vas očekuje dosta zanimljivog sadržaja. Pjevač očekuje vaše pretplate, lajkove i dijeljenja pjesme. Na jedini Harisov oficijalni kanal možete da se pretplatite na sljedećem linku (sa desne strane nalazi se gumb ``Pretplati me``): 
https://www.youtube.com/channel/UCv0sGon1_uVSpJMpAtmkP0g/feed

 

Svakako, uživajte u novom hitu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.