x

Ovo je djevojka Ane Brnabić! EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE!

Premijerka Srbije Ana Brnabić osam godina je u vezi s doktorkom Milicom Đurđić, stalno zaposlenom u Kliničkom centru Srbije, ekskluzivno otkriva Kurir. Njih dvije planiraju zajednički život, i to u državnoj vili na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, gdje će se predsjednica Vlade preseliti ovih dana.o.

U prilog tome svjedoči izvor iz Kliničkog centra Srbije, koji je potvrdio da se Milica od petka ne pojavljuje na poslu jer je uzela slobodne dane zbog selidbe.

 

Odmor zbog preseljenja

 

- Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obe su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je vjerovatno prvi uslov za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tokom skoro osam godina, koliko su zajedno. Baš su sretne i zaljubljene. Milica je lijepa, obrazovana, atraktivna i uspješna žena. Njih dvije su živjele zajedno, a sada planiraju da se presele u vilu na Dedinju u kojoj premijerka ima pravo da stanuje s porodicom. Milica od prošlog petka ne dolazi na posao jer je uzela slobodne dane zbog preseljenja - priča naš sagovornik.

 

On otkriva kako je počela njihova veza.

 

- Sve je ispalo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gej klubu u centru prijestonice. Razmijenile su kontakte i počele sve češće da se viđaju. Međutim, otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti s djevojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje - završava naš izvor.

 

I na Fejsbuk profilu Milice Đurđić u rubrici „omiljeno“ nalazi se zvanična stranica premijerke Ane Brnabić.

 

Sređuju im državnu vilu

 

Podsjetimo, kako je Kurir  pisao, predsjednica Vlade tražila je državnu vilu na Dedinju kako bi se u nju preselila sa svojom partnerkom, i to ni manje ni više nego nekretninu od čak 1.000 kvadrata. Iako premijerka po zakonu ima pravo na državnu rezidenciju i niko to ne može da joj ospori, problem je u tome što će taj luksuz Brnabićeve građane Srbije koštati oko 15.000 eura mjesečno, jer je riječ o ogromnoj nekretnini, pa samim tim i ogromnim računima za komunalije i održavanje. Kako je rekao naš izvor iz Nemanjine 11, Brnabićeva je prilično iznenadila sve ministre svojim megalomanskim zahtjevom, jer je ranije ostavljala utisak skromne osobe. Još više začuđuje to što traži da se preseli u vilu na Dedinju iako već živi u tom elitnom dijelu grada - ima svoj stan od čak 328 kvadrata.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt s premijerkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.