x

Ovo nije Rada Manojlović, već njena dvojnica: Glumica iz meksičkih serija nevjerovatno liči na našu pjevačicu!

Prije desetak dana na lokalnim televizijama  sa emitovanjem je ponovo startovala telenovela ``Dame Chocolate`` (Ljubav od čokolade), a našu pažnju je posebno privukla junjakinja serije.

Riječ je 27-godišnjoj glumici Genesis Rodriguez, a ako vam njen lik djeluje poznato, to nije slučajno.

 

Sem što smo već imali prilike da je vidimo prije desetak godina u seriji ``Zatočenica ljubavi``, lice lijepe glumice vas vjerovatno podsjeća i na jednu atraktivnu pjevačicu koju stalno gledamo na malim ekranima. I da, sigurno ste do sada shvatili - riječ je o Radi Manojlović.

 

Kako bismo vam približili sličnost Rade i njene dvojnice u našoj galeriji možete da pregledate fotografije i primijetiti da zaista postoje nevjerovatne sličnosti, pa sem toga što su lijepe i atraktivne, ove mlade djevojke su i veoma uspešne. Naravno, svaka u svom domenu.

 

Genesis je dijete poznatih roditelja, kubanske manekenke i venecuelanskog pjevača i glumca, pa je bilo za očekivati da će i njen poziv biti javni posao. Nakon prve uloge u seriji ``Zatočenica ljubavi`` i glavne role u ``Ljubav od čokolade``, glumica je odlučila da na neko vrijeme napusti klasične telenovele i ozbiljno se posveti osvajanju američkog tržišta, pa je nedavno završila snimanje filma ``TIFF``.

(Opera17.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.