x

Ovu srpsku glumicu smo gledali u mnogim filmovima, no u opuštenom izdanju je niko nije prepoznao!

Glumica Maja Sabljić, koja već godinama živi u Americi, odmor već tradicionalno provodi u Crnoj Gori. Da li su godine učinile svoje ili još uvijek nije preboljela smrt supruga Đorđa Zečevića od prije tri godine, ne znamo, ali njen prepoznatljivi osmijeh je iščezao.

Potpuno ozbiljna i bez trunke šminke, skoro da ne liči na sebe. Bez osmijeha po kome su je TV gledaoci pamtili iz “Boljeg života” i “Žikine dinastije”, Maja kao da ne odiše onom pozitivnom energijom kojom je plijenila.

 

Ipak, iako gazi 55. godinu života, glumičino tijelo izgleda kao u mnogo mlađih djevojaka, odnjegovano i bez celulita. Kada hoda, i dalje ima tu gracioznost prave dame kojom je godinama plijenila i oduševljavala sve ljubitelje kinematografije.

 

Iako postoje luksuznija mjesta na kojima bi mogla da provede odmor, Sabljićeva očigledno i dalje voli Srbiju i Crnu Goru, u kojima je odrastala, i zato im se rado vraća. Glumica je dan provela na plaži u sunčanju, kupanju i ispijanju kafe sa prijateljicama sa kojima je ćaskala o životu u Americi.

 

Ono što smo primijetili je da je Maji često zvonio mobilni telefon, ali za sve to vrijeme niko nije uspio da joj izmami osmijeh, koji je godinama bio njen glavni epitet. Očigledno da se i njen život potpuno promijenio nakon što je ovaj svijet napustio čovjek koji je bio ljubav njenog života.

 

Oni su bili jedan od rijetkih parova na javnoj sceni koji je uspio da sačuva tu dozu zaljubljensti do kraja. Izgleda da rana zbog Đorđevog odlaska još uvijek nije zacijelila u Majinoj duši i, sve dok se to ne dogodi, moraćemo da čekamo na taj osmijeh pun vedrine.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.