x

PJESMA KOJA JE OSVOJILA GRAND, A I VAS ĆE: Dobra kola, stan, super baš, ali ljubav s njim nemaš!

Brojne su "polomljene" ljubavi! Još je više takvih gdje se zarad materijalnog dobra jedna strana odriče ljubavi, duševnog mira i ispunjena srca, zaluđena idejom kako to donosi sreću. Nekada su materijalne stvari primamljivije od prave ljubavi, a upravo o tome govori nova pjesma Adnana Babajića ``Poleti ptico``, koja će vas natjerati da je slušate iznova i iznova...

Adnan Babajić je premijerno u Grandovoj emisiji ``Halo, halo``, predstavio svoj novi singl ``Poleti ptico``. Prve reakciju su više nego sjajne. 

 

Izgleda kako je Babajić pogodio temu pjesmu, budući da je ovakvih slučajeva sve više. Nažalost, to su nam donijela ova vremena. Loša vremena. Jer je sve je više onih koji bi zbog dobrog stana, auta i sličnog zaboravili sve što ispunjava čovjeka. Pravu ljubav mijenjaju za novce - koji kad tad ``udare`` u glavu. 

 

Babajić koji je zbog promocije novog singla stigao iz Amerike, gdje živi i redovno nastupa, očekuje dosta od ovog hita, što će bez sumnje i postići, jer je jedan od rijetkih koji za razliku od komercijale kroz svoje pjesme nudi emocije.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.